Αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με κινητήρα wankel (+video)

Κι όμως, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με περιστροφικό wankel δεν ήταν ιαπωνικό, αλλά γερμανικό! Πάμε να το γνωρίσουμε... και ασφαλώς να το ακούσουμε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
NSU Wankel

Είναι γεγονός ότι ο wankel κινητήρας έχει ταυτιστεί με την “ιαπωνική σχολή” και γι’ αυτό ευθύνεται η Mazda. Ωστόσο, περιστροφικά μοτέρ έχουμε δει και σε αυτοκίνητα άλλων χωρών, όπως για παράδειγμα το άγνωστο σε πολλούς Citroen M35. Αυτή τη φορά, θα δούμε το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής με wankel κινητήρα, το οποίο κατάγεται από την Γερμανία.

Η πρωτιά ανήκει στην γερμανική NSU, εταιρεία που αργότερα εξαγοράστηκε από την Volkswagen, συγχωνεύθηκε με την Auto Union και γεννήθηκε η Audi. Πίσω στο 1964, λοιπόν, αποκαλύφθηκε το NSU Wankel Spider, το πρώτο αυτοκίνητο παραγωγής στον κόσμο με περιστροφικό κινητήρα.

Στο πίσω μέρος βρισκόταν ένας ταπεινός μονορότορος wankel με σύστημα υδρόψυξης. Η χωρητικότητά του άγγιζε τα μόλις 498 κ.εκ. στις 6.000 σ.α.λ. και η ροπή τα 79 Nm. Κάπως έτσι, το πισωκίνητο roadster των 700 κιλών ήταν σε θέση να επιταχύνει στα 0-100 χλμ./ώρα σε 14,2 δλ.


Η παραγωγή του NSU Wankel Spider διήρκεσε από το 1964 έως το 1967 και μέσα σε αυτό το διάστημα παράχθηκαν συνολικά 2.375 αντίτυπα. Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η NSU συνεργαζόταν από τις αρχές της δεκαετίας του ’50 με τον Felix Wankel. Εν τέλει, το 1957 ένας περιστροφικός κινητήρας πήρε μπροστά για πρώτη φορά μέσα στο εργαστήριο δοκιμών της NSU.

Πηγαίνοντας στο στιγμιότυπο 2.07 του video που ακολουθεί, θα έχετε την ευκαιρία να ακούσετε τον ήχο του πρώτου wankel παραγωγής.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.