Το Citroen που είχε κινητήρα Wankel (+video)

Ξέρετε ότι κάποτε δοκίμασε και η Citroen την τεχνολογία των wankel κινητήρων; Γνωρίστε το πρώτο γαλλικό αυτοκίνητο με περιστροφικό μοτέρ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Μπορεί να έχουμε ταυτίσει δικαιολογημένα τους wankel κινητήρες με την «ιαπωνική σχολή» και πιο συγκεκριμένα τη Mazda, αλλά από τα τέλη της δεκαετίας του ’60 υπήρχε ένα αυτοκίνητο της γαλλικής αυτοκινητοβιομηχανίας με περιστροφικό μοτέρ. Ήταν το άγνωστο για πολλούς Citroen M35.

Διαβάστε επίσης: Χρειάστηκαν 35 χρόνια για την αναπαλαίωση αυτού του σπάνιου Citroen (+video)

Παρουσιάστηκε το 1969 και ήταν περισσότερο ένα πειραματικό αυτοκίνητο μέσα από το οποίο θα δοκιμαζόταν ο wankel κινητήρας, παρά ένα όχημα μαζικής παραγωγής. Παράχθηκε σε μόλις 267 αντίτυπα. Μάλιστα, προσφέρθηκε με εγγύηση δύο ετών και απαραίτητη προϋπόθεση ήταν οι ιδιοκτήτες να διανύσουν τουλάχιστον 30.000 χιλιόμετρα το χρόνο.


Μόνο έτσι η γαλλική φίρμα θα μπορούσε να έχει σαφή εικόνα σχετικά με τον κινητήρα και τα πρώτα προβλήματα δεν άργησαν να εμφανιστούν. Η Citroen πήρε πίσω τα περισσότερα M35, ώστε να εξετάσει τις βλάβες. Σήμερα ενδεχομένως να σώζονται λιγότερα από 10 μονάδες, συνεπώς πρόκειται για ένα πολύ σπάνιο όχημα.

Διαβάστε επίσης: Πώς θα ήταν μια μελλοντική Citroen SM; H DS έχει την απάντηση 

Ο πρώτος wankel κινητήρας που τοποθετήθηκε σε γαλλικό μοντέλο, ήταν ο Comotor μονού ρότορα και 995 κ.εκ. Απέδιδε μόλις 49 ίππους στις 5.500 σ.α.λ. και προσέφερε στο Citroen M35 τελική ταχύτητα της τάξης των 149 χλμ./ώρα.

Ακολουθεί το σχετικό video από το επίσημο κανάλι της Citroen.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.