Αυτός είναι ο ακριβότερος δρόμος του πλανήτη – Δείτε που βρίσκεται

Αμύθητο ποσό για έναν από τους πιο εντυπωσιακούς δρόμους του πλανήτη. Δείτε που βρίσκεται και δείτε στιγμές από την "επίπονη" κατασκευή του!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ακριβότερος δρόμος

“Ξεφυλλίζοντας” το βιβλίο Guinness μπορεί να βρει κανείς ενδιαφέροντα άρθρα για δρόμους του κόσμου που αξίζει να γνωρίζουμε. Τρανό παράδειγμα είναι ο δρόμος με το χαμηλότερο υψόμετρο, ο οποίος παραδόξως… δεν είναι τούνελ! Αυτή τη φορά, θα γνωρίσουμε τον ακριβότερο δρόμο βάσει του κόστους κατασκευής του.

Διαβάστε επίσης: Ο πιο κρύος δρόμος του κόσμου και η ανατριχιαστική του ιστορία (+video)

Ο λόγος για τον εικονιζόμενο, παραλιακό δρόμο που ονομάζεται “Nouvelle Route du Littoral”. Είναι ολοκαίνουριος και υπερσύγχρονος, βρίσκεται στη Ρεϋνιόν, ένα νησί του Ινδικού Ωκεανού που ανήκει στους Γάλλους (δίπλα στον Μαυρίκιο). Πατώντας εδώ μπορείτε να δείτε την ακριβή του τοποθεσία από τους ψηφιακούς χάρτες της Google.


ακριβότερος δρόμος

Αυτός ο δρόμος, λοιπόν, δόθηκε στην κυκλοφορία πρόσφατα και το μήκος του αγγίζει τα 12,4 χιλιόμετρα, ενώ η άσφαλτος βρίσκεται περίπου 20 έως 30 μέτρα πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Το συνολικό του κόστος άγγιξε το απίστευτο ποσό των 2,19 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ένας από τους κυριότερους λόγους που εκτόξευσαν το κόστος ήταν οι κυματοθραύστες που τοποθετήθηκαν ώστε να είναι ανθεκτική η κατασκευή.

Περίπου 60.000 οχήματα ταξιδεύουν καθημερινά χρησιμοποιώντας αυτόν τον δρόμο, ενώ για την ώρα έχει δοθεί στην κυκλοφορία μόνο η μία κατεύθυνση. Με την ολοκλήρωση του έργου θα υπάρχουν τρεις λωρίδες ανά κατεύθυνση. Στο video που ακολουθεί θα έχετε την ευκαιρία να δείτε στιγμές από την “επίπονη” φάση της κατασκευής του.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.