Αυτός είναι ο ισχυρότερος φορτιστής στην Ελλάδα. Πού βρίσκεται

Η πάροχος ενεργειακών λύσεων nrg ανακοίνωσε τη λειτουργία του Starcharge Nova 360 στην Ελλάδα, που αποτελεί τον ισχυρότερο ταχυφορτιστή στη χώρα.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ο ισχυρότερος ταχυφορτιστής στην Ελλάδα 2024

Ο ταχυφορτιστής Starcharge Nova 360 έρχεται για να προστεθεί από την nrg στο δίκτυο incharge και σύμφωνα με την εταιρεία σηματοδοτεί ένα μεγάλο βήμα στο πεδίο της ηλεκτροκίνησης και της βελτίωσης των υποδομών φόρτισης στην Ελλάδα.

Διαβάστε επίσης – Ευρωπαϊκή Έρευνα: Πλέον το υδρογόνο είναι μια τεχνολογία με οφέλη

Ο ταχυφορτιστής Nova 360 θέτει νέα πρότυπα στις υποδομές ταχείας φόρτισης στην ελληνική επικράτεια, καθώς έχει ισχύ 360 kW. Με δυνατότητα φόρτισης ενός ηλεκτρικού οχήματος από το 20% έως το 80% της χωρητικότητάς του σε λιγότερο από 20 λεπτά, πρόκειται για έναν φορτιστή που “κινείται” με ευρωπαϊκές ταχύτητες και κάνει τα ταξίδια μεγάλων αποστάσεων πιο σύντομα από ποτέ.


 

Τοποθετημένος στο ΣΕΑ Κορινού του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίου, ο Starcharge Nova 360 μπορεί να φορτίσει ταυτόχρονα τρία οχήματα με υποστήριξη πολλαπλών καλωδίων, συμπεριλαμβανομένων τόσο αερόψυκτων όσο και υδρόψυκτων επιλογών. Παράλληλα, η πρόβλεψη για έως και πέντε καλώδια στους επόμενους ταχυφορτιστές διασφαλίζει την κλιμάκωση, ώστε να ανταποκρίνεται στην αυξανόμενη ζήτηση στο μέλλον.

Διαβάστε επίσης: Τα BMW θα αποθηκεύουν ηλεκτρική ενέργεια και για το σπίτι

Ως μέρος του δικτύου incharge, ο Starcharge Nova 360 εντάσσεται στο μεγαλύτερο και πιο προηγμένο δίκτυο ταχυφορτιστών στη χώρα, με περισσότερα από 100 σημεία ταχείας επαναφόρτισης. Ένα εκτεταμένο δίκτυο στρατηγικά σχεδιασμένο για να διευκολύνει το ταξίδι της ηλεκτροκίνησης, με σημεία φόρτισης σε βασικούς προορισμούς, χώρους εργασίας και σταθμούς εξυπηρέτησης αυτοκινητοδρόμων σε όλη την επικράτεια.

Ο Ηλίας Πετρής, Business Operations Manager της nrg, δήλωσε σχετικά: “Πιστοί στο πλάνο μας, συνεχίζουμε να πρωτοπορούμε στην αγορά της ηλεκτροκίνησης, θέτοντας σε λειτουργία τον ισχυρότερο φορτιστή στην Ελλάδα, ισχύος 360kW, ενώ το αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα αναμένεται να εγκατασταθούν ακόμα 9 φορτιστές αντίστοιχης ισχύος, καλύπτοντας μεγάλο μέρος του εθνικού δικτύου”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.