Ανανέωση για τις Mercedes C-Class και GLC – Σε ποιους τομείς αναβαθμίστηκαν

Στην ανανέωση των Mercedes C-Class και GLC προχώρησε η γερμανική εταιρεία κάνοντας χρήση… τεχνητής νοημοσύνης! Οι πρώτες τιμές για την εγχώρια αγορά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mercedes GLC

Η ώρα για μερικές “πινελιές” ανανέωσης στις Mercedes C-Class και GLC έφτασε, με την γερμανική εταιρεία να δίνει έμφαση στην αναβάθμιση της τεχνολογίας, αλλά και στο αισθητικό επίπεδο. Πάμε να δούμε τα ανανεωμένα μοντέλα, αλλά και τις πρώτες τιμές που ανακοινώθηκαν για την αγορά της Γερμανίας.

Δείτε επίσης: Το best seller τριμήνου με 0% επιτόκιο και 5 χρόνια εγγύηση – Πόσο κοστίζει στην Ελλάδα

Ξεκινάμε από το τεχνολογικό υπόβαθρο των δύο μοντέλων, με την ενσωμάτωση του τελευταίας γενιάς συστήματος ψυχαγωγίας MBUX (Mercedes-Benz User Experience). Το συγκεκριμένο φέρει πλέον γρήγορες ταχύτητες 5G, αλλά ενσωματώνει και τεχνολογία τεχνητής νοημοσύνης, προκειμένου το σύστημα να προσαρμόζεται στις προσωπικές προτιμήσεις του οδηγού και των επιβατών. Για παράδειγμα, υπάρχει το λεγόμενο “Cold Days”, με το αυτοκίνητο να ενεργοποιεί αυτόματα τα θερμαινόμενα καθίσματα όταν η θερμοκρασία περιβάλλοντος μειώνεται κάτω από ένα συγκεκριμένο όριο. Πολλές λειτουργίες μπορούν επίσης να συνδεθούν μεταξύ τους. Για παράδειγμα: Εάν η εσωτερική θερμοκρασία είναι κάτω από δώδεκα βαθμούς Κελσίου, η θέρμανση του καθίσματος πρέπει να είναι ενεργοποιημένη και ο φωτισμός περιβάλλοντος να ρυθμιστεί σε ζεστό πορτοκαλί.


Το ψηφιακό κλειδί είναι εδώ
Ένα ακόμη νέο στοιχείο είναι το ψηφιακό κλειδί, το οποίο επιτρέπει στον οδηγό να κλειδώνει, να ξεκλειδώνει και να εκκινεί το όχημα χωρίς το φυσικό κλειδί του οχήματος.
Η κοινή χρήση κλειδιού είναι εφικτή για έως και 16 άτομα. Η προεγκατάσταση του συστήματος αποτελεί μέρος του KEYLESS-GO σε αγορές όπου διατίθενται υπηρεσίες Mercedes me connect.

Όσον αφορά τώρα στο αισθητικό κομμάτι, στην χρωματική παλέτα προστίθενται δύο νέα χρώματα, alpine grey uni και verde. Ένα κάλυμμα τιμονιού χωρίς δέρμα είναι επίσης διαθέσιμο για πρώτη φορά, καθιστώντας το εσωτερικό εντελώς απαλλαγμένο από δέρμα κατόπιν αιτήματος. Τα νέα μοντέλα είναι πλέον διαθέσιμα για παραγγελία από εξουσιοδοτημένους αντιπροσώπους στη Γερμανία. Οι τιμές για την C-Class ξεκινούν από 47.730 ευρώ, η GLC είναι διαθέσιμη από 59.809 και η GLC Coupé από 62.594 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.