“Αναπάντητα” ερωτήματα σχετικά με την αποθήκη παρατημένων αυτοκινήτων

Μία Porsche 964 με πινακίδες που ανήκουν σε άλλο αυτοκίνητο, μία BMW M5 που τελικά είναι 535i. Πολλά τα ερωτήματα σχετικά με την αποθήκη που βρέθηκαν τα 174 αυτοκίνητα!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Παρατημένα αυτοκίνητα

Δεν έχει περάσει μεγάλο διάστημα από τότε που σας είχαμε ενημερώσει σχετικά με μία μεγάλη αποθήκη, μέσα στην οποία εντοπίστηκαν 174 κλασσικά αυτοκίνητα. Όπως ήταν αναμενόμενο, τα αυτοκίνητα τέθηκαν προς πώληση σε νέους ιδιοκτήτες και η διαδικασία πραγματοποιήθηκε μέσω την σελίδας “londonbarnfinds” στο Instagram. Φαίνεται, όμως, ότι  έχουν γεννηθεί αρκετά αναπάντητα ερωτήματα.

Διαβάστε επίσης: Σπάνια αυτοκίνητα παρατημένα σε εγκαταλελειμμένο σχολείο

Αρχικά θα πρέπει να αναφέρουμε ότι όλα τα αυτοκίνητα ανήκαν σε επιχειρηματία της περιοχής και είχε αναφερθεί ότι μεταφέρθηκαν εκεί σε λειτουργική κατάσταση. Συνεπώς, οι νέοι ιδιοκτήτες γνώριζαν ότι ήταν παρατημένα για χρόνια, αλλά ότι δεν θα είχαν κάποια σημαντική βλάβη. Κι εδώ έρχονται οι πρώτες ενστάσεις, μιας και σε αρκετές περιπτώσεις διαπιστώθηκε ότι έλειπαν σημαντικά εξαρτήματα.

Επιπλέον, ένα εκ των αυτοκινήτων προς πώληση περιγραφόταν ως BMW M5 E28, αλλά διαπιστώθηκε πως τελικά ήταν η μικρότερη έκδοση 535i. Κάτι παρόμοιο συνέβη και με την υποτιθέμενη Mercedes-Benz G 500, η οποία σύμφωνα με την δημόσια βάση δεδομένων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι καταγεγραμμένη ως 230 GE.

Βέβαια, η πιο σοβαρή περίπτωση είναι αυτή της Porsche 964 που τέθηκε προς πώληση, μιας και ο αριθμός πινακίδας της ανήκει σε μία 911 του 1973 (η Porsche 964 παρουσιάστηκε επίσημα το 1989). Τα αναπάντητα ερωτήματα, λοιπόν, σχετικά με τα συγκεκριμένα αυτοκίνητα είναι αρκετά. Εμείς από την πλευρά μας θα ξανά τονίσουμε ότι πολλές φορές πίσω από μεγάλες ευκαιρίες κρύβονται τεράστιες απάτες, όπως συμβαίνει και στην περίπτωση των παρατημένων supercars του Ντουμπάι. 

Πηγή: The Drive

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.