Αναβάθμιση για το ηλεκτρικό Mazda MX-30

Μικρές αλλαγές ανακοίνωσε η Mazda για το αμιγώς ηλεκτρικό MX-30, το οποίο θα είναι διαθέσιμο στην Ευρώπη από τον ερχόμενο Ιούλιο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda MX-30 2022 αναβάθμιση

Συγκεκριμένα, με αλλαγές που βελτιώνουν και τα επίπεδα χρηστικότητας του, το Mazda MX-30 διαθέτει πλέον βελτιωμένη απόδοση φόρτισης και λειτουργικότητα τροφοδοσίας, βελτιώσεις στον ήχο του συστήματος μετάδοσης κίνησης EV και νέες επιλογές τόσο στα εξωτερικά χρώματα όσο και στις εσωτερικές επενδύσεις.

Διαβάστε επίσης: Πωλητήριο σε Mazda RX-7 με τριψήφιο αριθμό χιλιομέτρων

Οι τεχνικές ενημερώσεις στο Mazda MX-30 το καθιστούν ακόμη ευκολότερο στη χρήση. Το αμιγώς ηλεκτρικό μοντέλο των Ιαπώνων υποστηρίζει πλέον τριφασική κανονική φόρτιση AC 11 kW. Παράλληλα, η απόδοση γρήγορης φόρτισης DC έχει επίσης βελτιωθεί αυξάνοντας τη μέγιστη ισχύ που μπορεί να φορτιστεί η συστοιχία μπαταριών από 40 kW σε 50 kW. Με τον τρόπο αυτόν μειώθηκε ο χρόνος γρήγορης φόρτισης DC κατά δέκα λεπτά, σε μόλις 26 λεπτά.

Ο ήχος EV του MX-30 βοηθά τους οδηγούς να αναγνωρίζουν υποσυνείδητα την ποσότητα της ροπής που παράγεται από τη μονάδα ισχύος. Για το 2022, η συχνότητα του ήχου έχει βελτιστοποιηθεί περαιτέρω ώστε να είναι παρόμοια με άλλους ήχους που ακούγονται ενώ το αυτοκίνητο βρίσκεται σε λειτουργία, όπως οι τροχοί και ο θόρυβος του ανέμου – έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να αναγνωρίζουν την ποσότητα της ροπής με φυσικό τρόπο χωρίς καμία αίσθηση ότι ο ήχος είναι ασυνήθιστος.

Εκτός από τους υφιστάμενους χρωματικούς συνδυασμούς εσωτερικού Modern confidence (λευκό) και Industrial vintage (καφέ), το MX-30 2022 εισάγει τη νέα ολόμαυρη επένδυση Urban expression που φέρνει μια έντονη κομψότητα στη σχεδίαση. Το νέο, ολόμαυρο εσωτερικό αναζωογονείται από γκρι και λευκές πινελιές στην ταπετσαρία τζιν υφάσματος και από τη σκούρα καφέ του φελλού κονσόλα και την επένδυση της λαβής των θυρών.

Δείτε επίσης: Αυτοί είναι οι κινητήρες του νέου Mazda CX-30

Παράλληλα, ο αριθμός των χρωματικών συνδυασμών πολλών αποχρώσεων έχει αυξηθεί σε τέσσερις, με το Jet Black και το νέο Zircon Sand της Mazda να προστίθενται στην γκάμα.

Σε συνδυασμό με το ολόμαυρο εσωτερικό Urban expression, το Zircon Sand είναι ένα φυσικό μπεζ εμπνευσμένο από το ζιρκόνιο, το οποίο, σύμφωνα με τους Ιάπωνες, αντανακλά την κληρονομιά της Mazda στην κατασκευή καλουπιών χύτευσης.

Ο δεύτερος νέος συνδυασμός χρωμάτων πολλών αποχρώσεων συνδυάζει αμάξωμα Jet Black και οροφή με ασημί σκελετούς κολόνας και, για άλλη μια φορά, ένα ολόμαυρο εσωτερικό. Τέλος, ο υφιστάμενος εξωτερικός χρωματικός συνδυασμός πολλών αποχρώσεων Soul Red Crystal συνδυάζεται πλέον και με ένα ολόμαυρο επάνω εξωτερικό για πιο σπορ εμφάνιση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.