Ανεβάζει “ταχύτητα” η ευρωπαϊκή αγορά αυτοκινήτου

Εντυπωσιακή άνοδο καταγράφει η E.E. στις ταξινομήσεις νέων μοντέλων έναντι της προηγούμενης δύσκολης χρονιάς, ελέω πανδημίας.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ταξινομήσεις Μάιος 2021 Ε.Ε. και πεντάμηνο

Η ανάκαμψη στις ταξινομήσεις καινούριων αυτοκινήτων στην Ε.Ε. βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη σύμφωνα και με τα τελευταία στοιχεία που δημοσίευσε ο Σύνδεσμος Ευρωπαίων Κατασκευαστών (European Automobile Manufacturers’ Association -ACEA) τόσο για το Μάιο, όσο και για τους πέντε πρώτους μήνες του 2021 και σε σχέση με τα ίδια χρονικά διαστήματα της προηγούμενης χρονιάς.

Διαβάστε επίσης – Ford: Προστασία από κλοπή αυτοκινήτου μέσω smartphone

Συγκεκριμένα οι ταξινομήσεις Μαΐου κατέγραψαν αύξηση της τάξης του 53,4% έναντι του ίδιου μήνα του προηγούμενου έτους και έφτασαν στις 891.665 μονάδες. Αν και σημαντικά υψηλότερες σε σχέση με τον περασμένο “προβληματικό” Μάιο, οι εν λόγω ταξινομήσεις παρουσιάζονται σημαντικά μειωμένες σε σχέση με τον πέμπτο μήνα του 2019, όταν και είχαν ταξινομηθεί περί τα 1,2 εκατ. αυτοκίνητα.

Συνολικά τους πέντε πρώτους μήνες της χρονιάς η αύξηση στις ταξινομήσεις ανέρχεται στο 29,5%, σε σχέση με το αντίστοιχο διάστημα του 2020, με τον αριθμό να φτάνει στα 4,3 εκατ. αυτοκίνητα. Όπως αναφέρει και ο ACEA, η πτώση που παρατηρήθηκε τους δύο πρώτους μήνες του έτους αντισταθμίστηκαν σε μεγάλο βαθμό από την αύξηση στις ταξινομήσεις τους τρεις επόμενους μήνες, συμπεριλαμβανομένου και του περασμένου Μαΐου.

Διαβάστε επίσης: Νέο παγκόσμιο ρεκόρ χαμηλής κατανάλωσης για μέσο σταθερής τροχιάς

Σημαντικές αυξήσεις παρουσίασαν και οι τέσσερις μεγάλες αγορές της Ευρώπης από την αρχή του έτους με την Γερμανία να καταγράφει άνοδο 12,8%, την Ισπανία να ανεβαίνει με 40%, τη Γαλλία με 50,1% και την Ιταλία να σημειώνει την μεγαλύτερη αύξηση με 62,8%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.