Αντίστροφη μέτρηση για το νέο Mazda BT-50

Μία teaser φωτογραφία δημοσίευσε η ιαπωνική φίρμα και «ετοιμάζει» το έδαφος για την επίσημη παρουσίαση. Δείτε πότε θα δούμε το νέο Mazda BT-50...

Βρείτε μας στο

Μερικές ημέρες απομένουν για την παγκόσμια αποκάλυψη της νέας γενιάς Mazda BT-50. Η ιαπωνική φίρμα δημοσίευσε ήδη σε λογαριασμό της στο Instagram μία teaser φωτογραφία του pick-up που θα δούμε σύντομα.

Διαβάστε επίσης: Ford Ranger, VW Amarok και Toyota Hilux σε «off-road» αναμέτρηση (+video) 

Μέχρι πρότινος, το ιαπωνικό pick-up αποτελούσε ένα προϊόν που αναπτύχθηκε σε συνεργασία με τη Ford. Μοιραζόταν εξαρτήματα του Ford Ranger, κάτι τέτοιο όμως δε θα συμβεί έπειτα από τη διακοπή συνεργασίας των Ford-Mazda στον τομέα της pick-up κατηγορίας.

Είναι ήδη γνωστό, βέβαια, ότι η νέα γενιά Mazda BT-50 θα μοιράζεται τα μηχανικά μέρη με το επερχόμενο Isuzu D-Max, το οποίο θα κυκλοφορήσει τον επόμενο μήνα. Ωστόσο, η σχεδίαση είναι έργο αποκλειστικά της Mazda. Το ιαπωνικό pick-up θα ακολουθήσει τη σχεδιαστική φιλοσοφία «Kodo», συνεπώς το εμπρός μέρος ενδεχομένως να μοιάζει αρκετά με αυτό του CX-9.

Διαβάστε επίσης: Μετατρέποντας το Suzuki Jimny σε… αγροτικό 

Λεπτομέρειες σχετικά με τα μηχανικά μέρη δεν υπάρχουν προς το παρόν. Συνεπώς θα πρέπει να περιμένουμε μέχρι τις 17 Ιουνίου όπου θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη της νέας γενιάς Mazda BT-50.

https://www.instagram.com/p/CBPK7AEIEuG/?utm_source=ig_embed