Απίστευτο: Έσπασε αγωγός στη Λ. Κηφισού, τεράστια συμφόρηση (+video)

Το ρεύμα ανόδου της Λ. Κηφισού έχει "μετατραπεί" σε λίμνη, γεγονός που έχει προκαλέσει τεράστια συμφόρηση. Δείτε το video που κατέγραψε περαστικός...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
λεωφόρος Κηφισού

Υπάρχουν πολλοί λόγοι που δημιουργούν κίνηση στην “πολύπαθη” λεωφόρο Κηφισού. Αυτό που συμβαίνει σήμερα, όμως, κανένας δεν μπορούσε να το φανταστεί. Ένας κεντρικός αγωγός υδάτων έσπασε, με αποτέλεσμα μεγάλη ποσότητα νερού να βρίσκεται αυτή τη στιγμή στο οδόστρωμα. Χαοτική η κίνηση και στα δύο ρεύματα!

Διαβάστε επίσης: Τροχαίο στον περιφερειακό Υμηττού, νεκρή 29χρονη οδηγός (+video)

Πρόκειται για έναν κεντρικό αγωγό υδάτων της Νέας Φιλαδέλφειας, ο οποίος είναι τοποθετημένος στο ύψος της γέφυρας Βρυούλων. “Είναι δυστυχώς υπέργειος και περνά σε ένα πολύ εκτεθειμένο σημείο. Έχει τεθεί πάρα πολλές φορές θέμα επικινδυνότητας. Κάποιο φορτηγό συγκρούστηκε με τον αγωγό και έχουμε μεγάλη διαρροή υδάτων επάνω στον αυτοκινητόδρομο”, αναφέρει ο Κίμων Λογοθέτης, σύμβουλος Οδικής Ασφάλειας.


H κίνηση που έχει σχηματιστεί μέχρι αυτή τη στιγμή είναι τεράστια. Σύμφωνα με τους ψηφιακούς χάρτες της Google, στο ρεύμα ανόδου τα ακινητοποιημένα αυτοκίνητα ξεκινούν από το ύψος του Αγίου Ιωάννη-Ρέντη και φτάνουν μέχρι το σημείο του συμβάντος (Νέα Φιλαδέλφεια).

Πηγή: ertnews.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.