Απίστευτο ποσό για ένα αψεγάδιαστο Mazda MX-5 του 1990 με μόλις 60 χλμ.

Τι κι αν βγήκε από το εργοστάσιο το μακρινό 1990; Το ποσό που πέτυχε σε δημοπρασία αυτό το Mazda MX-5 είναι εντυπωσιακό...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda MX-5

Το Mazda MX-5 είναι ένα από τα πιο δημοφιλή roadster παγκοσμίως και η τιμή του τα τελευταία χρόνια έχει αρχίσει να αυξάνεται, ειδικά όταν βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Τρανό παράδειγμα το εικονιζόμενο που, παρά την ηλικία του, φαίνεται σαν να βγήκε χθες από το εργοστάσιο.

Δείτε επίσης: Αυτό ήταν το πρώτο αυτοκίνητο με κινητήρα wankel (+video)

Πρόκειται για ένα Mazda MX-5 του 1990, το οποίο παρέμεινε στα χέρια ενός ιδιοκτήτη μέχρι το 2023. Εξακολουθεί να φέρει το εργοστασιακό του χρώμα και μοναδική προσθήκη είναι το hardtop. Στα 35 χρόνια του έχει διανύσει μόλις 38 μίλια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 60 χιλιόμετρα και η κατάστασή του είναι μοναδική.


Εξωτερικά, το ιαπωνικό roadster εξοπλίζεται με ζάντες αλουμινίου μεγέθους 14 ιντσών, ενώ στην καμπίνα υπάρχουν αρκετές ανέσεις για την εποχή, όπως το ηχοσύστημα με CD/κασέτα και το cruise control. Το τιμόνι είναι δερμάτινο με τέσσερις ακτίνες, ενώ δεν απουσιάζουν οι μετρητές πίεσης λαδιού, θερμοκρασίας ψυκτικού και στάθμης καυσίμου.

Πάμε και στην κινητήρα, με το ατμοσφαιρικό μοτέρ βενζίνης να έχει χωρητικότητα 1,6 λτ. και να αποδίδει 116 ίππους. Πριν την παράδοση στο νέο ιδιοκτήτη έγιναν σημαντικές εργασίες συντήρησης, όπως η αντικατάσταση της αντλίας καυσίμου και των μπεκ. Η ισχύς μεταδίδεται στους πίσω τροχούς μέσω ενός χειροκίνητου κιβωτίου πέντε σχέσεων, ενώ δεν απουσιάζει και η πιστοποίηση Carfax για μην εμπλοκή σε τροχαίο ατύχημα.

Κλείνουμε με την τελική τιμή της δημοπρασίας από τον οίκο Bring A Trailer, η οποία ομολογουμένως είναι πολύ υψηλή. Όπως μπορείτε να δείτε και στην επίσημη αγγελία πατώντας εδώ, το εικονιζόμενο Mazda MX-5 του 1990 πωλήθηκε τελικά για 40.000 δολάρια, δηλαδή κάτι παραπάνω από 37.000 ευρώ. Εντυπωσιακό!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.