Απίστευτοι Ιάπωνες: Πανηγύριζαν στον δρόμο μόνο όταν το φανάρι ήταν κόκκινο (+video)

Νίκησαν σε αγώνα του Μουντιάλ, πανηγύρισαν στους δρόμους και μας δίδαξαν τι σημαίνει σεβασμός απέναντι στον συνάνθρωπο! Respect στους Ιάπωνες...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ιάπωνες

Οι Ιάπωνες είναι ένας λαός που μας αποδεικνύει συχνά την ευγένειά του και τον σεβασμό στους κανόνες. Στο παρελθόν, τους έχουμε δει να πανηγυρίζουν σε εξέδρες και στη συνέχεια να μαζεύουν όλα τους τα σκουπίδια. Αυτή τη φορά, ένα video από πανηγυρισμούς γίνεται viral και μας επιβεβαιώνει και πάλι το “ποιόν” τους…

Διαβάστε επίσης: Αυτή ήταν η πρώτη γυναίκα σχεδιάστρια αυτοκινήτων στην Ιαπωνία

Υπενθυμίζουμε ότι οι αγώνες του Μουντιάλ 2022 έχουν ξεκινήσει και χθες η Ιαπωνία πέτυχε μία σπουδαία νίκη κερδίζοντας 2-1 τη Γερμανία. Έτσι, χιλιάδες Ιάπωνες “ξεχύθηκαν” στους δρόμους πανηγυρίζοντας. Υπάρχει όμως μία διαφορά σε σχέση με άλλους λαούς, τα πόδια τους βρίσκονταν συνεχώς στο πεζοδρόμιο. Μόνο όταν άναβε το κόκκινο φανάρι για τα οχήματα, η λαοθάλασσα κάλυπτε το οδόστρωμα.

Άλλοι θα πουν ότι πρόκειται για σεβασμό στους κανόνες της πολιτείας, άλλοι για φόβο απέναντι στις αστυνομικές αρχές που βρίσκονταν στο σημείο. Το μόνο σίγουρο είναι ότι αυτή η πειθαρχία είναι εντυπωσιακή. Αυτό έκανε εντύπωση και στον “Colin Millar”, δημοφιλή αθλητικό συντάκτη της “Daily Mirror”, ο οποίος δημοσίευσε το video σχολιάζοντας το εξής: “Οι οπαδοί της Ιαπωνίας είναι τόσο ευγενικοί που οι δημόσιοι πανηγυρισμοί τους στους δρόμους μετά την νίκη επί της Γερμανίας γίνονταν μόνο όταν τα φανάρια ήταν κόκκινα”.

Εμείς από την πλευρά μας, θα τονίσουμε το εξής: “Σεβασμός στους ανθρώπους που πανηγυρίζουν, αλλά σεβασμός και στους ανθρώπους που χρησιμοποιούν τον δρόμο για τις μετακινήσεις τους. Respect στους Ιάπωνες. Ένα video, τροφή για σκέψη”!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.