Από τα χωράφια στην χλιδή! Η αναπαλαίωση μιας BMW 325i E36

Κάποιοι βλέπουν διαμάντια εκεί που άλλοι βλέπουν “σκουπίδια”... Δείτε σε video πως αυτή η BMW 325i E36 πήρε... δεύτερη ευκαιρία!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

To restoring έχει να κάνει με την διαδικασία και όχι με το αντικείμενο και αυτή είναι μια άποψη που συμμερίζονται απόλυτα στο El Garaje de Hache, όπου προσέδωσαν σε μια BMW 325i, νέα ζωή!

Μερικοί επιλέγουν να μην σκοτώσουν τα άλογα όταν γεράσουν, όπως οι Ισπανοί του El Garaje de Hache, οι οποίοι βλέπουν διαμάντια εκεί που άλλοι βλέπουν “σκουπίδια”. Μεγάλο μέρος της δουλειάς τους έχει να κάνει με την αναπαλαίωση και την επαναφορά σε πλήρη λειτουργική κατάσταση, μοντέλων που δεν θα λέγαμε ότι αποτελούν και τις πρώτες επιλογές για κάτι τέτοιο.

Ένα από το πονήματα τους είναι και η BMW 325i που παρουσιάζουμε σήμερα. Βρέθηκε εγκαταλελειμμένη σε υπαίθριο χώρο με τα στοιχεία της φύσης, αλλά και τον χρόνο να έχουν αρχίσει να αφήνουν τα σημάδια τους. Η ομάδα του El Garaje de Hache ως ομάδα διάσωσης ανέλαβε δράση και μετά από μια μικρή προσπάθεια το αυτοκίνητο πήρε μπροστά. Διαπιστώθηκε ότι το μοτέρ ήταν σε καλή κατάσταση και ακολούθησε η φόρτωση του και η μεταφορά του στις εγκαταστάσεις της εταιρείας.

Πολύ προσεκτικό και λεπτομερές πλύσιμο ήταν το πρώτο βήμα, ενώ ακολούθησε η ίδια διαδικασία στο εσωτερικό αλλά και στον κινητήρα. Αναρτήσεις και φρένα έλαβαν ιδιαίτερη φροντίδα, ενώ τοποθετήθηκαν φυσικά και φρέσκα αναλώσιμα. Η ομάδα αποφάσισε να μην παρεκκλίνει πολύ από την original μορφή του αυτοκινήτου, με τις μόνες επεμβάσεις να αφορούν την τοποθέτηση περιφερειακών από την GT έκδοση εκείνης της εποχής, όπως η αεροτομή στην ουρά, αλλά και η μεγαλύτερης διαμέτρου ζάντες.

Το μοτέρ έμεινε ως είχε λαμβάνοντας μόνο κάποια βαψίματα στα καπάκια, που εξυπηρετούν καθαρά αισθητικούς σκοπούς, με τον εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα των 2,5 λίτρων, να αποδίδει 192 ίππους και 245 Nm ροπής.

Την διαδικασία της αναπαλαίωσης, μπορείτε να την παρακολουθήσετε στο σχετικό video που παραθέτουμε:

 

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.