Αποκάλυψη για το νέο ηλεκτρικό Ford E-Transit Custom (+video)

H Ford Pro αποκάλυψε τις πρώτες λεπτομέρειες του εντελώς νέου και αμιγώς ηλεκτρικού E-Transit Custom, στο δρόμο του εξηλεκτρισμού που έχει χαράξει η Ford.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford E-Transit Custom 2022

Ακολουθώντας κατά πόδας το νέο αμιγώς ηλεκτρικό Ford E-Transit, του οποίου η παραγωγή ξεκίνησε το Μάρτιο, το νέο ηλεκτρικό E-Transit Custom έρχεται για να αποτελέσει το νέο σημείο αναφοράς στην κατηγορία των vans ενός τόνου στην Ευρώπη.

Διαβάστε επίσης – Νέο ηλεκτρικό Ford Transit: Ένα για κάθε επαγγελματία

Ο αμιγώς ηλεκτρικός διάδοχος του van με τις μεγαλύτερες πωλήσεις επί ευρωπαϊκού εδάφους έχει σχεδιαστεί από λευκό χαρτί για να ταιριάζει ιδανικά στο οικοσύστημα λύσεων της Ford Pro που βελτιώνουν την παραγωγικότητα και προσθέτουν αξία στις δραστηριότητες του επαγγελματία.

Το E-Transit Custom θα υποστηρίζεται από το λογισμικό, τις λύσεις φόρτισης, συντήρησης και χρηματοδότησης της Ford Pro μέσω μιας ολοκληρωμένης πλατφόρμας που θα συμβάλει στην αύξηση του παραγωγικού χρόνου και στη μείωση των λειτουργικών δαπανών.

Η νεότερη προσθήκη στην ηλεκτροκίνητη γκάμα της Ford Pro θα αποτελέσει στοιχείο κλειδί της τολμηρής δέσμευσης της Ford για μηδενικές εκπομπές ρύπων για όλα τα οχήματά της που θα πωλούνται στην Ευρώπη και ουδετερότητα άνθρακα σε όλο το αποτύπωμα των Ευρωπαϊκών της δραστηριοτήτων μέχρι το 2035.

Το νέο E-Transit Custom προσφέρει αυτονομία έως και 380 χλμ. με μία φόρτιση της συστοιχίας μπαταριών του αλλά και ταχεία φόρτιση DC και πλήρη ικανότητα ρυμούλκησης. Επιπλέον, το νέο van θα ανεβάσει την παραγωγικότητα σε νέα επίπεδα, χρησιμοποιώντας προηγμένες τεχνολογίες για συνεχή συνδεσιμότητα.

Διαβάστε επίσης: Το νέο Ford Ranger Raptor σας κατακτά και με το εσωτερικό του

“Αυτή είναι μία στιγμή ορόσημο για τους διαχειριστές επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη, καθώς και μία ακόμα πολύ σημαντική υλοποίηση των φιλοδοξιών μας στην Ford Pro», δήλωσε ο Hans Schep, general manager, Ford Pro, Ευρώπης.

Προκειμένου να διασφαλιστεί ότι το E-Transit Custom προσφέρει μία απαράμιλλη εμπειρία πελάτη, μεταξύ των λειτουργιών που αναπτύχθηκαν λαμβάνοντας υπόψη εμπεριστατωμένες πληροφορίες από χρήστες van οχημάτων είναι η τεχνολογία ProPower Onboard, η οποία θα παρέχει αξιοποιήσιμη ισχύ για την τροφοδοσία εργαλείων, φώτων και συσκευών στον τόπο εργασίας.

Όλες οι εκδόσεις του Transit Custom θα κατασκευάζονται από την Ford Otosan – την κοινοπραξία της Ford στην Τουρκία – στο εργοστάσιό της στο Kocaeli, την έδρα της Ευρωπαϊκής παραγωγής Transit, που θα παραδοθεί ως μέρος εξαγγελθείσας επένδυσης ύψους 2 δισ. ευρώ της Ford Otosan στις εκεί εγκαταστάσεις της.

Η Ford, η SK On Co., Ltd. και η Koç Holding πρόσφατα υπέγραψαν Μνημόνιο Συνεργασίας για μία κορυφαία στον κλάδο κοινοπραξία που θα δημιουργήσει μία από τις μεγαλύτερες εγκαταστάσεις παραγωγής μπαταριών ηλεκτρικών επαγγελματικών οχημάτων στην Ευρώπη. Στόχος είναι η έναρξη παραγωγής να ξεκινήσει στα μέσα της δεκαετίας με ετήσια δυναμικότητα από 30 έως 45 GWh.

Το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom θα αρχίσει να κατασκευάζεται το δεύτερο εξάμηνο του 2023 αποτελώντας μέρος της πιο εκτεταμένης γκάμας Transit Custom που έχει προσφερθεί ποτέ σε Ευρωπαίους πελάτες. Περισσότερες προϊοντικές λεπτομέρειες θα αποκαλυφθούν τον ερχόμενο Σεπτέμβριο.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.