Αποκάλυψη για το Nissan IMQ στη Γενεύη (+video)

Η Nissan παρουσίασε το IMQ, ένα πρωτότυπο crossover που εξοπλίζεται με το τεχνολογικά προηγμένο σύστημα e-Power

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Όπως σας είχαμε ενημερώσει σε προηγούμενο άρθρο, η Nissan παρουσίασε στην 89η Διεθνή Έκθεση Γενεύης το IMQ. Ο λόγος για το πρωτότυπο ηλεκτρικό crossover, που διαθέτει και σύστημα e-Power, παράγοντας συνολική ισχύ 250 kW (340 ίπποι) και ροπή 700 Nm.

Σε επίπεδο διαστάσεων, το IMQ τοποθετείται στα crossovers. Η επιλογή αυτή δεν είναι τυχαία, καθώς τα SUV αποτελούν την πιο δημοφιλή κατηγορία στην Ευρώπη αυτή τη στιγμή. Ο σχεδιασμός εμπρός και πίσω έχει γίνει με τέτοιο τρόπο, ώστε να τονίζει το δυναμικό χαρακτήρα του αυτοκινήτου, χωρίς να υστερεί σε αεροδυναμική απόδοση. Οι τροχοί του IMQ είναι ειδικής παραγγελίας και φέρουν ζάντες αλουμινίου 22 ιντσών. Τα ελαστικά μεταφέρουν πληροφορίες στον οδηγό για στοιχεία όπως πίεση, θερμοκρασία, φορτίο ή βάθος πέλματος, με ψηφιακό τρόπο. Έτσι, το ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου του αυτοκινήτου, διαμορφώνει ανά πάσα στιγμή τα δεδομένα των συστημάτων ασφαλείας.


Περνώντας στο εσωτερικό, η καμπίνα περιλαμβάνει 4 ξεχωριστά καθίσματα, που αποτελούνται από δίχρωμο τρισδιάστατο ύφασμα. Ο πίνακας οργάνων διαθέτει μια οθόνη 840 χιλιοστών, η οποία προσφέρει πληροφορίες για το e-Power και άλλα συστήματα. Στην κεντρική κονσόλα βρίσκεται ένας Εικονικός Προσωπικός Βοηθός, που παρέχει πληροφορίες για ποικίλες λειτουργίες, όπως η πλοήγηση. Επιπλέον, οι αλλαγές ταχυτήτων μπορούν να γίνουν και μέσω paddles, που είναι τοποθετημένα στο πίσω μέρος του τιμονιού.

Ιδιαίτερο ενδιαφέρον προκαλεί η τεχνολογία Invisible-to-Visible (I2V) του Nissan IMQ. Εντάσσεται στο πλαίσιο του προηγμένου Nissan Intelligent Mobility και λειτουργεί με βάση πληροφορίες από αισθητήρες εντός ή εκτός του οχήματος, καθώς και με δεδομένα από cloud. Συνδυάζοντας πληροφορίες από το σύστημα ασφάλειας ProPilot, το I2V αναγνωρίζει μέσω της τεχνολογίας Seamless Autonomous Mobility (SAM) όχι μόνο ότι είναι ορατό γύρω από το αυτοκίνητο, αλλά και αντικείμενα που βρίσκονται πίσω από κτίρια ή από μία γωνία. Όπως χαρακτηριστικά αναφέρει η Nissan, η συγκεκριμένη τεχνολογία μπορεί να παρέχει πληροφορίες σε έναν εικονικό χώρο 360 μοιρών γύρω από το αυτοκίνητο, καθώς και τους ίδιους τους επιβάτες. Αυτό επιτυγχάνεται με χρήση αισθητήρων στην καμπίνα, μέσω των οποίων το σύστημα κατανοεί αν οι επιβάτες είναι κουρασμένοι ή χρειάζονται βοήθεια για να βρουν ένα αντικείμενο.

Ουσιαστικά πρόκειται για έναν κόσμο εικονικής πραγματικότητας, που δημιουργεί μια διαφορετική προσέγγιση στην κίνηση συνολικά. Αποκορύφωμα στο “τεχνολογικό ξέσπασμα” της Nissan, είναι η εισαγωγή της Augmented Reality, η οποία βρίσκεται ένα στάδιο παραπάνω από την εικονική πραγματικότητα (virtual reality). Πώς συμβαίνει αυτό; Μέσω του εικονικού κόσμου Metaverse, το σύστημα δίνει τη δυνατότητα ώστε άλλοι άνθρωποι που θα επιλεγούν από τους επιβάτες, να μεταφερθούν εντός του αυτοκινήτου υπό μορφή τρισδιάστατων ειδώλων για συνομιλία μαζί τους…

Όσο για το “ταπεινό” κομμάτι της κίνησης, η δύναμη του IMQ μεταφέρεται από ένα νέο σύστημα πολλαπλών κινητήρων σε κάθε τροχό. Κατ’ αυτόν τον τρόπο το e-Power συνδυάζεται ουσιαστικά με τετρακίνηση, γεγονός που βοηθά ειδικά σε συνθήκες μειωμένης πρόσφυσης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: [email protected]