Αποκαλυπτήρια για την ομάδα της Ducati (+video)

Βρείτε μας στο

Η Ducati πραγματοποίησε με κάθε επισημότητα την παρουσίαση της αγωνιστικής της ομάδας για το MotoGP 2019, στο Neuchatel. Γιατί διάλεξε αυτό το μέρος; Μα γιατί εκεί είναι και η έδρα του μεγάλου της χορηγού Philip Morris.

Στη σέλα των αγωνιστικών Ducati θα καθίσουν οι Andrea Dovizioso και Danilo Petrucci, ενώ αυτό που έκανε εντύπωση ήταν η ονομασία της αγωνιστικής ομάδας η οποία είναι “Mission Winnow Ducati team(υπάρχει και στην ομάδα F1 της Ferrari) αλλά και το κατακόκκινο χρώμα όλης της ομάδας. Όσον αφορά τις μοτοσυκλέτες, αυτές δεν απέχουν πολύ σε εμφάνιση από της περσινής χρονιάς, έχοντας όμως ακόμη μεγαλύτερη προσοχή στις αεροδυναμικές λεπτομέρειες, κάτι που φαίνεται και στο εμπρός μέρος.

Προφανώς και στις δηλώσεις τους τα μέλη της ομάδας παρουσιάστηκαν αισιόδοξα για τη νέα χρονιά, ενώ τόνισαν πως είναι βελτιωμένοι σε όλα τα σημεία, ενώ οι δύο αναβάτες δήλωσαν πως ανυπομονούν να αγωνιστούν με την Desmosedici GP19.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr