“Απόβαση” στην Καστοριά για τα Ford Ranger Raptor του 4ου Raptor Trophy

Περισσότεροι από 50 ιδιοκτήτες Ford Ranger Raptor, μέλη του Raptor Club Greece, συμμετείχαν στο φετινό 4ο Raptor Trophy σε μια μοναδική εκδρομή με επίκεντρο την Καστοριά.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Ranger Raptor - 4o Raptor Trophy Καστοριά

Ειδικότερα τα 50 και πλέον μέλη του Raptor Club Greece συγκεντρώθηκαν με τα προσωπικά τους Ranger Raptor προκειμένου να εξερευνήσουν μοναδικές διαδρομές της ελληνικής επικράτειας και να ανακαλύψουν ακόμη περισσότερα πράγματα αναφορικά με τις δυνατότητας και την περιπετειώδη πτυχή του σκληροτράχηλου pick up επιδόσεων της Ford.

Διαβάστε επίσης – Ford: Νέες διεθνείς διακρίσεις για τα επαγγελματικά της (+video)

Το event πραγματοποιήθηκε με απόλυτη επιτυχία από τις 2 έως και τις 5 Νοεμβρίου σε μία μοναδική εκδρομή στη Β. Ελλάδα. Σε αυτή και με επίκεντρο την όμορφη πόλη της Καστοριάς, περισσότερα τα “ετοιμοπόλεμα” Ranger Raptor έδωσαν δυναμικό “παρών”, μαζί με τους ιδιοκτήτες, φίλους και μέλη των οικογενειών τους από όλη την Ελλάδα.


Όλοι είχαν την ευκαιρία να διαπιστώσουν κάτω από ιδανικές συνθήκες σε extreme εκτός δρόμου διαδρομές και δοκιμασίες τις κορυφαίες δυνατότητες του pick up της Ford αλλά και να μοιραστούν αξέχαστες στιγμής δράσης στη μοναδική ελληνική φύση.

Διαβάστε επίσης: Ετοιμοπαράδοτο ηλεκτρικό με όφελος 2.227 ευρώ, επιτόκιο 0.9% και 8ετή εγγύηση

Με την απαράμιλλη συμπεριφορά και απόδοσή του στα πλαίσια του 4ου Raptor Trophy, το Ranger Raptor απέδειξε για μία ακόμα φορά ότι πρόκειται για ένα pick-up που όμοιο του δεν θα βρει κανείς σήμερα στην ευρωπαϊκή αγορά: ακούραστο στη δουλειά και ταυτόχρονα “εκρηκτικό” σε επιδόσεις, ικανότατο εκτός δρόμου και εξαιρετικά απολαυστικό στην οδήγηση σε όλες τις συνθήκες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.