Με “άρωμα Ελλάδας” ένα από τα ακριβότερα αυτοκίνητα του 2022

Λίγο πριν την αλλαγή του έτους, εστιάζουμε στις μεγαλύτερες πλειοδοσίες που δόθηκαν σε πλειστηριασμούς αυτοκινήτων το 2022.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Οι δημοπρασίες αυτοκινήτων είναι ένα πεδίο για λίγους. Γούστο και αντίληψη ώστε να κρίνουμε την ομορφιά και την σπανιότητα ενός τετράτροχου έχουμε όλοι, σε αυτό που υστερούμε είναι στο “πορτοφόλι” που απαιτείται για να συμμετάσχουμε ενεργά, ανεβάζοντας τα χτυπήματα.

Τα ποσά που κρύβονται πίσω από κάθε σήκωμα του χεριού των πλειοδοτών είναι σε πολλές περιπτώσεις μικρές περιουσίες, ενώ μερικές φορές θυμίζουν το ΑΕΠ μιας μικρής χώρας. Ας δούμε λοιπόν ποιες ήταν οι τρεις υψηλότερες τιμές που έκλεισαν με τρία χτυπήματα του σφυριού στις δημοπρασίες αυτοκινήτων για το 2022.

Εκτός συναγωνισμού, αλλά αξίζει να αναφερθεί, ήταν η αγορά της μιας εκ των δύο Mercedes-Benz 300 SLR Uhlenhaut Coupe, που υπάρχουν στον κόσμο. Το αυτοκίνητο με το περιβόητο άνοιγμα των θυρών που θυμίζουν φτερά γλάρου, πωλήθηκε από το μουσείο της Mercedes-Βenz σε ιδιώτη, έναντι του ποσού των 141 εκατομμυρίων ευρώ, ανάγοντας τη συναλλαγή αυτή, ως την υψηλότερη αγοραπωλησία που έχει καταγραφεί ποτέ για αυτοκίνητο!

Για την ιστορία, το αμύθητο αυτό πόσο, είναι υπερδιπλάσιο των 69 εκατομμυρίων ευρώ, που ήταν το προηγούμενο ρεκόρ υψηλότερης αγοραπωλησίας και αφορούσε μια Ferrari 250 GTO.

Μετά από αυτή την εντυπωσιακή παρένθεση, επιστρέφουμε στο θέμα μας όμως, που αφορά τις δημοπρασίες του 2022. Την τρίτη θέση στις υψηλότερες πλειοδοσίες της χρονιάς, καταλαμβάνουν τα 9,7 εκατομμύρια ευρώ που δόθηκαν για μια Bugatti Type 57 SC Atalante Coupe σε δημοπρασία της Gooding & Company στην Γαλλία. Το εντυπωσιακό στοιχείο είναι ότι το αυτοκίνητο ανήκε προηγουμένως σε Έλληνα συλλέκτη και έχει θεαθεί να κυκλοφορεί στους δρόμους της Αθήνας!

Στην δεύτερη θέση, από τον ίδιο οίκο δημοπρασιών, ένα Talbot Lago T150C SS Figoni & Falaschi Teardrop Coupe το οποίο έκλεισε στα 12,6 εκατομμύρια ευρώ, ενώ στην κορυφή των υψηλότερων πλειοδοσιών για το 2022, βρίσκεται μια Ferrari 410 S Scaglietti Spyder, που στην δημοπρασία από την οίκο RM Sotheby’s, έφτασε τα 20,7 εκατομμύρια ευρώ!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.