Αστυνομία για παραβάτη με Lamborghini: “154 είναι το όνομα του δρόμου, όχι το όριο ταχύτητας”

H αστυνομία έπιασε τον οδηγό της Lamborghini Aventador SVJ να κινείται με την απίστευτη ταχύτητα των 154 mph (248 χλμ./ώρα). Δείτε την δημοσίευσή της!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Lamborghini Aventador SVJ

Με μία άκρως ειρωνική δημοσίευση, η Αστυνομία της Καλιφόρνια δημοσίευσε εικόνες από την παράβαση ορίου ταχύτητας σε αυτοκινητόδρομο. Ο οδηγός κινούνταν με ταχύτητα, τρεις φορές μεγαλύτερη από το όριο και τώρα καλείται να αντιμετωπίσει την δικαιοσύνη.

Διαβάστε επίσης: 80χρονος κάτοχος Subaru Impreza WRX “συνελήφθη” να οδηγεί με 182 χλμ./ώρα

Πιο συγκεκριμένα, ο αυτοκινητόδρομος στον οποίο σημειώθηκε η παράβαση ονομάζεται SR-154 και η ταχύτητα του ιταλικού supercar ήταν 152 μίλια ανά ώρα, δηλαδή 245 χλμ./ώρα. Έτσι, η αστυνομία δημοσίευσε ένα κείμενο, όπου μεταξύ άλλων ανέφερε ότι “154 είναι η ονομασία του αυτοκινητοδρόμου και όχι το όριο ταχύτητας”, θέλοντας να ειρωνευτεί, αλλά και να τονίσει την σοβαρότητα της κατάστασης.


Πριν δούμε αναλυτικά το κείμενο, αξίζει να τονίσουμε ότι στο συγκεκριμένο σημείο το όριο ήταν τα μόλις 55 μίλια ανά ώρα, δηλαδή περίπου 90 χλμ./ώρα. Η υπόθεση πλέον έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, αφού πρόκειται για πλημμέλημα αλόγιστης οδήγησης και θα εκδικαστεί στις 20 Μαρτίου. Ο 50χρονος οδηγός κινδυνεύει με βαρύτατη χρηματική ποινή, αλλά και αφαίρεση διπλώματος. Ακολουθεί η ανακοίνωση του αστυνομικού τμήματος “CHP – Buellton”:

“ΚΟΨΤΕ ΤΑΧΥΤΗΤΑ! Το 154 είναι όνομα αυτοκινητοδρόμου, ΟΧΙ όριο ταχύτητας. Σήμερα ο αξιωματικός Asmussen συνάντησε όχημα που ταξίδευε με 152 mph σε ζώνη ταχύτητας 55 mph στον αυτοκινητόδρομο SR-154. Γνωρίζουμε πόσο δελεαστικό μπορεί να είναι το να “ανοίγεις” το αυτοκίνητό σου αν είναι γρήγορο, αλλά περιοριστείτε στην πίστα!”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.