Αστυπάλαια: Τα πρώτα ιδιωτικά ηλεκτρικά VW ID βρίσκονται στο νησί

O μετασχηματισμός της Αστυπάλαιας σε "έξυπνο και αειφόρο" νησί συνεχίζεται με τη συνδρομή του Volkswagen Group και την υποστήριξη της Kosmocar που παρέδωσαν τα πρώτα ηλεκτρικά ID.3 και ID.4.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Αστυπάλαια VW Goup εξηλεκτρισμός 2022

Ειδικότερα η ελληνική αντιπροσωπεία της Volkswagen παρέδωσε στους πρώτους ιδιώτες κάτοικους της Αστυπάλαιας ID.3 Pure, και ID.4 μεγαλώνοντας έτσι ακόμη περισσότερο τον στόλο των ηλεκτρικών οχημάτων στο πανέμορφο νησί του Αιγαίου.

Διαβάστε επίσης – VW Golf Country: Ένα πραγματικό SUV! (+video)

Το πρόγραμμα “Αστυπάλαια: έξυπνο και αειφόρο νησί” είναι μια κοινή πρωτοβουλία του Volkswagen Group και της Ελληνικής Δημοκρατίας που έχει στόχο τα επόμενα χρόνια να δημιουργήσει ένα πρωτοποριακό σύστημα κινητικότητας στην Αστυπάλαια με πράσινο περιβαλλοντικό αποτύπωμα.


Για το σκοπό αυτό, το τρέχον σύστημα μεταφορών στο νησί θα αντικατασταθεί από την χρήση ηλεκτρικών οχημάτων, παράλληλα με την παραγωγή ανανεώσιμης ενέργειας. Να σημειωθεί ότι οι τοπικές αρχές χρησιμοποιούν ήδη από τον προηγούμενο χρόνο ηλεκτρικά αυτοκίνητα της γερμανικής εταιρείας.

Στο πλαίσιο του παραπάνω προγράμματος οι κάτοικοι της Αστυπάλαιας απολαμβάνουν μια ειδική επιδότηση και προνομιακές τιμές για να αποκτήσουν το ηλεκτρικό όχημα που επιθυμούν.

Προκειμένου να χρησιμοποιηθούν όσο το δυνατόν περισσότερα ηλεκτρικά οχήματα στο νησί ως μέσο μετακίνησης, οι επιλογές για να διαλέξει κάποιος είναι αρκετές. Μπορεί να επιλέξει μέσα από μια πλούσια γκάμα ηλεκτρικών αυτοκινήτων Volkswagen, όπως το ευέλικτο e-up!, το πρωτοπόρο ID.3 και το εντυπωσιακό SUV, ID.4. Στις επιλογές περιλαμβάνεται και το ηλεκτρικό scooter SEAT MÓ 125.

Διαβάστε επίσης: Δοκιμή VW Polo TSI 95PS Style 

Ο κ. Θάνος Παπαγιάννης, σταθερός υποστηρικτής της μετάβασης στην ηλεκτροκίνηση, αντικατέστησε το VW Golf ΙΙΙ που είχε στην κατοχή του με το νέο VW ID.3 και δήλωσε σχετικά: “Η ηλεκτροκίνηση ταιριάζει τέλεια με την Αστυπάλαια. Οι αποστάσεις εδώ είναι μικρές, η κατανάλωση ενέργειας είναι χαμηλή και το δίκτυο φόρτισης είναι πλέον πολύ καλά αναπτυγμένο. Ελπίζω πραγματικά ότι η Αστυπάλαια θα εμπνεύσει κι άλλες περιοχές να αυξήσουν τις προσπάθειές τους για την προστασία του κλίματος υιοθετώντας λύσεις ηλεκτροκίνησης.”

Η δέσμευση της Volkswagen για τη βιώσιμη ανάπτυξη της Αστυπάλαιας υπερβαίνει την ανανέωση του στόλου οχημάτων και την υιοθέτηση της ηλεκτροκίνησης. Πρόσφατα, η Kosmocar και ο Δήμος της Αστυπάλαιας ξεκίνησαν μια πρωτοβουλία ανακύκλωσης παλαιών και εγκαταλειμμένων οχημάτων που βρίσκονται στο νησί με στόχο τη μείωση της περιβαλλοντικής επιβάρυνσης και ταυτόχρονα την περαιτέρω αισθητική αναβάθμιση του νησιού.

Η εκστρατεία ανακύκλωσης έχει σκοπό να εξαλείψει τις σχετικές περιβαλλοντικές επιπτώσεις και ταυτόχρονα να αναδείξει ακόμη περισσότερο την ομορφιά της Αστυπάλαιας. Τα οχήματα συλλέγονται αρχικά από εθελοντές, στη συνέχεια μεταφέρονται με πλοίο στην Αθήνα για να ανακυκλωθούν από εξειδικευμένους συνεργάτες.

Το ερχόμενο καλοκαίρι, το Volkswagen Group με την υποστήριξη της Kosmocar θα παρουσιάσει το επόμενο στάδιο του “εξηλεκτρισμού” της Αστυπάλαιας με το λανσάρισμα της υπηρεσίας μετακίνησης αποκλειστικά με ηλεκτρικά οχήματα σε συνεργασία με τοπικές εταιρείες. Οι υπηρεσίες κοινής χρήσης οχημάτων, ride-sharing και vehicle sharing, έρχονται για να βελτιώσουν την κινητικότητα στο νησί της Αστυπάλαιας συμβάλλοντας ενεργά στη μείωση του συνολικού αριθμού οχημάτων στο νησί.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.