Ασύλληπτο Mazda RX-7 με μοτέρ… έκπληξη! (+video)

Έξω ο wankel και μέσα ένας τρομακτικός V12 από hypercar! Ίσως να πρόκειται για το πιο ακραίο Mazda RX-7 που έχετε συναντήσει ποτέ...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Mazda RX-7

Το δημιούργημα της Gooichi Motors παρουσιάστηκε στη SEMA και κυριολεκτικά άφησε άπαντες με το στόμα ανοιχτό! Οι μηχανικοί του εν λόγω βελτιωτικού οίκου αποφάσισαν να κάνουν το κάτι παραπάνω και να μην αρκεστούν σε μια 4ρότορη λύση, ή να βάλουν ένα V8 μοτέρ. Έτσι δημιούργησαν το μοναδικό στο πλανήτη V12 Mazda RX-7, με τον κινητήρα να προέρχεται από την εκπληκτική Pagani Zonda!

Έπος: Τετραρότορο Mazda RX-7 με κάτι από… Nissan GT-R (+video)

Όπως αντιλαμβάνεστε για να μπορέσει να προσαρμοστεί το θηρίο των 7.3 λίτρων απαιτήθηκαν απίστευτες πατέντες και τρομερές αλλαγές στο πλαίσιο, στο χώρο του κινητήρα, αλλά και σε διάφορα άλλα κινούμενα μέρη του RX-7. Και επειδή τίποτε δεν υπήρχε στην αγορά που να εξυπηρετεί τους βελτιωτές τα περισσότερα μέρη είναι χειροποίητα, ώστε να ταιριάξει ο V12 κινητήρας. Το πλέον οφθαλμοφανές είναι πως δεν υπάρχει καπό, μιας και με το εργοστασιακό καπό δεν κλείνει με το θηρίο από κάτω του! Βέβαια πάρθηκαν τα μέτρα και ήδη ετοιμάζεται ένα ώστε να ολοκληρωθεί το φαίνεσθαι του ιαπωνικού θηρίου.

Οι τρελοί μηχανικοί όμως δεν σταμάτησαν απλά στην προσαρμογή του κινητήρα της Pagani, αλλά τον βελτίωσαν κιόλας. Οι φήμες λένε πως η απόδοση του κυμαίνεται μεταξύ 850 και 1.000 ίππων! Λογικό κι επόμενο ήταν να προσαρμοστεί και ένα roll cage αγωνιστικών προδιαγραφών για να ενισχύσει την παθητική ασφάλεια στην περίπτωση… στραβής!

Εσωτερικά έγιναν μερικές ακόμα αλλαγές. Η κονσόλα είναι νέα, κατασκευασμένη από ανθρακονήματα και με τις ανάλογες θέσεις για τις οθόνες που πληροφορούν τον οδηγό για διάφορες παραμέτρους του κινητήρα. Η μετάδοση της κίνησης γίνεται από ένα σειριακό κιβώτιο, ενώ η ανάρτηση είναι πλήρως ρυθμιζόμενη. Δείτε το βίντεο και απολαύστε το κτήνος!

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.