Ασυνείδητος οδηγός μπλόκαρε εσκεμμένα ασθενοφόρο (+video)

Μία πράξη που δεν περνά καν από ανθρώπινο νου! Ο οδηγός που εμπόδισε την κίνηση του ασθενοφόρου δικάστηκε πρόσφατα, δείτε τις ποινές που του επιβλήθηκαν!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ασθενοφόρο

O οδηγός του εικονιζόμενου Suzuki Vitara δικάστηκε για την απαίσια οδική συμπεριφορά του, όταν εσκεμμένα εμπόδιζε ασθενοφόρο να ανταποκριθεί σε έκτακτη ανάγκη. Σύμφωνα με την αστυνομία, το ασθενοφόρο είχε κληθεί για έναν άνδρα που είχε λιποθυμήσει.

Αττική Οδός: Άσκηση “τροχαίου” με εγκλωβισμένους επιβάτες (+video)

Καθ’ οδόν προς το σημείο, με φώτα και σειρήνα ενεργοποιημένα, το ασθενοφόρο προσπέρασε το Suzuki που οδηγούσε ο κ. Albert Butler. Αυτό προφανώς τον εξόργισε, μιας και στη συνέχεια προσπέρασε το ασθενοφόρο, τοποθετήθηκε μπροστά του και πάτησε φρένο.


Καθώς τα δύο οχήματα συνέχιζαν την ίδια διαδρομή, ο Butler πάταγε πολλές φορές το φρένο, εμποδίζοντας σημαντικά το ασθενοφόρο να φτάσει γρήγορα στο σημείο του συμβάντος. Πέρα από το φρενάρισμα το Vitara ήταν τοποθετημένο στη μέση του δρόμου εμποδίζοντας τη διέλευση του ασθενοφόρου.

Ο οδηγός του κόκκινου Vitara παραδέχτηκε την ενοχή του και κατηγορήθηκε για επικίνδυνη οδήγηση και παρεμπόδιση οχήματος έκτακτης ανάγκης. Για όλα αυτά το δικαστήριο του επέβαλε ποινή φυλάκισης οκτώ μηνών με αναστολή και 200 ώρες κοινωνικής εργασίας που πρέπει να τις ολοκληρώσει εντός 18 μηνών. Επιπλέον, του αφαιρέθηκε η άδεια οδήγησης για τρία χρόνια και η επιβολή προστίμου 690 ευρώ.

Όπως δήλωσε ο αξιωματικός της αστυνομίας Matt Cadmore, «Ο τρόπος οδήγησης του Butler ήταν εντελώς απαράδεκτος. Προσπάθησε σκόπιμα να εμποδίσει την κίνηση του ασθενοφόρου και έθετε σε κίνδυνο και τους άλλους χρήστες του δρόμου. Και πρόσθεσε: “Τα δευτερόλεπτα μπορούν να κάνουν τη διαφορά όταν ένα ασθενοφόρο είναι σε κλήση έκτακτης ανάγκης και η καθυστέρηση που προκάλεσε ο Butler θα μπορούσε να έχει σημαντική επίπτωση στην υγεία του ασθενούς”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.