“Ατίθασοι” οι Έλληνες συνεπιβάτες των Ι.Χ. – Τα στοιχεία του Υπουργείου που σοκάρουν!

Απείθαρχοι οι Έλληνες οδηγοί, αλλά η κατάσταση είναι ακόμα χειρότερη για τους συνεπιβάτες. Εσύ θα δεχόσουν να ξεκινήσεις χωρίς να βεβαιωθείς ότι φοράνε ζώνη;

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
ζώνη ασφαλείας

Ιδιαίτερο προβληματισμό δημιουργούν τα στοιχεία που δημοσίευσε το Υπουργείο Μεταφορών και Υποδομών σχετικά με την πειθαρχία των Ελλήνων συνεπιβατών στα οχήματα ιδιωτικής χρήσης. Καθημερινά βλέπουμε συνεπιβάτες που δεν φορούν ζώνη ή κράνος και τα στοιχεία είναι τραγικά, ειδικά όταν συγκρίνονται με τα αντίστοιχα των χωρών της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Δείτε επίσης: Αυτόνομο ταξί με επιβάτες κινούνταν ανεξέλεγκτο – Δείτε το τρομακτικό video 

Πιο αναλυτικά, οι επιβάτες των πίσω θέσεων στα αυτοκίνητα φοράνε ζώνη ασφαλείας σε ποσοστό μόλις 55,8%, δηλαδή σχεδόν μόλις ένας στους δύο. Αντιστοίχως, στην Ευρωπαϊκή Ένωση αυτό το ποσοστό είναι αυξημένο στο 75,3%. Όσον αφορά στον επιβάτης εμπρός θέσης, το ποσοστό αυξάνεται στο 65%, πάλι χαμηλό συγκριτικά με το 92% της Ε.Ε.


Μόλις 65,5% των συνεπιβατών μοτοσυκλέτας φοράει κράνος
Τραγικά είναι τα στοιχεία της έρευνας και για τους συνεπιβάτες μοτοσυκλέτας. Πιο συγκεκριμένα, μόλις το 65,5% των συνεπιβατών φορά το κράνος, όταν το αντίστοιχο ποσοστό στην Ευρωπαϊκή Ένωση φτάνει στο 94,7%. Την ίδια ώρα, για τον οδηγό μοτοσυκλέτας το ποσοστό αυξάνεται στο 80,3%, ενώ στην Ευρώπη αγγίζει το απόλυτο 96,9%.

Επιπλέον στοιχεία που προβληματίζουν
-Οι άνδρες οδηγοί παρουσιάζουν 4,6 φορές υψηλότερο δείκτη επικινδυνότητας σε σύγκριση με τις γυναίκες οδηγούς.
-Οι ηλικιωμένοι και οι νέοι οδηγοί έχουν 1,6 φορές και 1,3 φορές υψηλότερο δείκτη επικινδυνότητας σε σύγκριση με τους οδηγούς ηλικίας 35 – 54 ετών.
-Ο υψηλότερος δείκτης επικινδυνότητας εντοπίζεται στα επιβατικά αυτοκίνητα ηλικίας άνω των 20 ετών – περίπου 4 φορές υψηλότερος σε σύγκριση με τα νεότερα επιβατικά αυτοκίνητα.

Πηγή: Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.