“Μπήκε” στη γυάλα το νέο Peugeot 408

Έναν διαφορετικό τρόπο επέλεξε η γαλλική εταιρεία για να προβάλλει το Peugeot 408 και το κοινό έχει την ευκαιρία να το δει από κάθε οπτική γωνία...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 408

Δεν έχει περάσει πολύς καιρός από τότε που πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του νέου Peugeot 408 Fastback. Τώρα, τον γύρο του κόσμου κάνουν οι εικόνες από το Louvre-Lens, ένα μουσείο μουσείο τέχνης που βρίσκεται στην περιοχή Lens της Γαλλίας, στο οποίο οι επισκέπτες μπορούν να δουν το νέο μοντέλο μέσα σε μία διάφανη σφαίρα.

Peugeot: Η ιστορία των προεδρικών αυτοκινήτων της

Πίσω από αυτή την ιδέα κρύβεται μία ταλαντούχα ομάδα καλλιτεχνών, μηχανικών και τεχνικών από το Παρισινό δημιουργικό στούντιο Superbien. Πήρε την ιδέα της “σφαίρας”, και τη μετέτρεψε σε μια πραγματικότητα που κόβει την ανάσα και που φαίνεται να αψηφά τη βαρύτητα. Η πρωτότυπη αυτή εγκατάσταση τοποθετήθηκε στον εξαιρετικό περιβάλλοντα χώρο του μουσείου τέχνης.

“Μας άρεσε πολύ η ιδέα αυτού του έργου τέχνης το οποίο είναι πρωτότυπο και όμορφο, ενώ αναδεικνύει πλήρως το νέο μας μοντέλο. Το νέο Peugeot 408 παρουσιάζεται με έναν πολύ ιδιαίτερο τρόπο στον υπέροχο και μοντέρνο περιβάλλοντα χώρο του Louvre-Lens”, λέει η Linda Jackson, CEO της γαλλικής εταιρείας.

Όσο για το νέο μοντέλο των Γάλλων, αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι βασίζεται στην EMP2 πλατφόρμα, με το μήκος να φτάνει τα 4.687 χλστ. Προσφέρεται σε δύο Plug-In υβριδικές εκδόσεις με ισχύ 180 και 225 ίππων, ενώ υπάρχει και ο γνωστός 3κύλινδρος βενζινοκινητήρας PureTech ισχύος 130 ίππων.

Το νέο Peugeot 408 θα κυκλοφορήσει στην αγορά στις αρχές του 2023 και για την ευρωπαϊκή αγορά θα κατασκευάζεται στη Mulhouse της Γαλλίας.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.