BMW Vision Neue Klasse X- Η επόμενη γενιά SUV των Βαυαρών

Με τη Vision Neue Klasse X η BMW αποκαλύπτει στο κοινό το όραμά της για τα μελλοντικά της SUV με το πρώτο από αυτά να κάνει την εμφάνισή του το 2025.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Νέα BMW Vision Neue Klasse X 2024

Έπειτα και από τη σεντάν εκδοχή της Neue Klasse ήρθε η ώρα για την BMW να μας δείξει τις προθέσεις της για τα μοντέλα της σειράς “X” με την Vision Neue Klasse X να ενσωματώνει πλήρως τη φιλοσοφία των επόμενης γενιάς μοντέλων των Βαυαρών.

Διαβάστε επίσης: Ξεκίνησε η παραγωγή της νέας “Made in Germany” BMW i5 Touring

Και μπορεί η Vision Neue Klasse X να παρουσιάστηκε ως σχεδιαστική μελέτη από την BMW, ωστόσο βρίσκεται σε προχωρημένο στάδιο εξέλιξης σε όλους τους τομείς της και το πρώτο SUV που θα κάνει την αρχή για τα νέα μοντέλα της σειράς “X” θα αρχίσει να παράγεται στο εργοστάσιο του Ντέμπρετσεν στην Ουγγαρία το 2025.


Σύμφωνα με τους Βαυαρούς η BMW Vision Neue Klasse X συμβολίζει ένα δραστήριο lifestyle με μία εμφάνιση που ξεχειλίζει αυτοπεποίθηση και συνδέει το παρελθόν με το μέλλον της εταιρεία. Αναμφίβολα το πιο χαρακτηριστικό σχεδιαστικό στοιχείο που επιβεβαιώνει το παραπάνω είναι η νέα σχεδίαση των 3D, φωτεινών “νεφρών” της BMW, τα οποία, με το βλέμμα στο παρελθόν, έχουν μικρύνει σημαντικά σε διαστάσεις σε σχέση με αυτά που βλέπουμε στην υπάρχουσα γκάμα της.

Διαβάστε επίσης – BMW: Γέμισε με βραβεία η “τροπαιοθήκη” των Βαυαρών

Το σχήμα της Vision Neue Klasse X είναι δυναμικό και αποπνέει στιβαρότητα χωρίς ωστόσο να λείπει η κομψότητα και η προσοχή στη λεπτομέρεια που εκφράζεται μέσω των 3D σχεδίαση εμπρός φωτιστικών σωμάτων με την χαρακτηριστική “φωτεινή υπογραφή”, η οποία μπορεί να αλλάξει σύμφωνα με τα προσωπικά γούστα του οδηγού.

Τα τρία κύρια χαρακτηριστικά της Neue Klasse – ηλεκτρική, ψηφιακή και κυκλική – επεκτείνονται εδώ για να συμπεριλάβουν μια τέταρτη διάσταση, την οδηγική απόλαυση που αποτελεί μεγάλο μέρος του DNA των μοντέλων της BMW και περνάει στο επόμενο επίπεδο με τον προηγμένο έλεγχο για το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το πλαίσιο που αναπτύχθηκε ειδικά για την Neue Klasse και με την αρωγή της έκτης γενιάς της τεχνολογίας BMW eDrive. Παράλληλα η φιλοσοφία της στον τομέα της βιωσιμότητας εξασφαλίζει επίσης υπεύθυνη παραγωγή, λειτουργία, αποσυναρμολόγηση και ανακύκλωση.

Για τη Neue Klasse αναπτύχθηκε ένας νέος τύπος ελέγχου για το σύστημα μετάδοσης κίνησης και το πλαίσιο που βασίζεται σε μια νέα στοίβα λογισμικού. Η τελευταία αναπτύχθηκε εσωτερικά από το BMW Group και εγγυάται ομαλή οδήγηση σε όλες τις συνθήκες. Δράση αναλαμβάνουν τέσσερεις νέοι “σούπερ-εγκέφαλοι”, τέσσερεις πανίσχυροι επεξεργαστείς που σε αντίθεση με τα μέχρι τώρα δεδομένα είναι πολλαπλάσιας ισχύος και συνεργάζονται μεταξύ τους ελέγχοντας όλες τις λειτουργίες του αυτοκινήτου με το “βλέμμα” και στην αυτόνομη οδήγηση.

Στο εσωτερικό η προσέγγιση είναι επίσης εντελώς διαφορετική με την βιωσιμότητα και τις αρχές της κυκλικής οικονομίας να καθορίζουν σε πολύ μεγάλο βαθμό τις επιλογές της BMW στην επιλογή των υλικών.

Για τις επιφάνειες του εσωτερικού αναπτύχθηκε ένα υλικό καθαρά φυτικής προέλευσης, με βάση ορυκτά και χωρίς πετρέλαιο. Θα χρησιμοποιηθεί στην BMW Vision Neue Klasse X στο κάτω τμήμα της επένδυσης των θυρών και στην κεντρική κονσόλα. Τα πλαστικά που συλλέγονται από τις θάλασσες αξιοποιούνται επίσης για πρώτη φορά για εξαρτήματα που χυτεύονται με έγχυση.

Σε επιλεγμένα εξαρτήματα, αυτή η δευτερογενής πρώτη ύλη, η οποία λαμβάνεται, για παράδειγμα, από εγκαταλελειμμένα δίχτυα αλιείας, αντιπροσωπεύει ήδη το 30%. Η επιλογή των υλικών και η μέθοδος κατασκευής επιτρέπουν την ευκολότερη αποσυναρμολόγηση των εξαρτημάτων και τη βελτίωση της ανακυκλωσιμότητας τους. Οι πλαϊνές ποδιές και τα προσαρτημένα μέρη στον εμπρός και πίσω προφυλακτήρα παράγονται επίσης από ανακυκλωμένα μονοϋλικά.

Σχεδιαστικά οι Βαυαροί επέλεξαν τον δρόμο της μίνιμαλ αισθητικής και των ανοιχτών ευχάριστων χρωμάτων για τις επενδύσεις. Το επανασχεδιασμένο τιμόνι με τα κουμπιά πολλαπλών λειτουργιών, η κεντρική οθόνη με τη διαισθητική λειτουργία ελέγχου αφής και το BMW Panoramic Vision (η “λωρίδα” πληροφοριών που διατρέχει όλο το μήκος στο πάνω μέρος του ταμπλό) και ο προηγμένος φωνητικός έλεγχος του BMW Intelligent Personal Assistant βρίσκονται στις υπηρεσίες οδηγού και επιβατών.

Το Panoramic Vision προβάλλει βασικές πληροφορίες σε όλο το πλάτος του παρμπρίζ και στα μοντέλα παραγωγής της Neue Klasse θα συμπληρώνεται από το βελτιωμένο τρισδιάστατο Head-Up Display της BMW. Παράλληλα, τα χρώματα που εμφανίζονται στην οθόνη δεν μεταφέρονται μόνο στον κρυφό, ατμοσφαιρικό φωτισμό, αλλά και στις υφασμάτινες επιφάνειες του πίνακα οργάνων μέσω οπίσθιου φωτισμού.

Η εξατομικευμένη εμπειρία ήχου, που παρουσιάζεται για πρώτη φορά με το νέο Hypersonx Wheel ανοίγει περαιτέρω δυνατότητες. Με αυτή την ψηφιακή λειτουργία, οι επιβάτες του αυτοκινήτου μπορούν να απολαμβάνουν τον αγαπημένο τους ήχο σε κάθε ταξίδι. Ο ήχος, που παράγεται σε πραγματικό χρόνο και ρυθμίζεται με μία κίνηση στο τιμόνι Hypersonx Wheel, κάνει ένα ακόμη βήμα στο να μετατρέψει το εσωτερικό της Vision Neue Klasse X σε προσωπικό χώρο.

BMW eDrive: Η έκτη γενιά πιο αποδοτική από ποτέ
Η τελευταία, έκτη γενιά των ηλεκτρικών συστημάτων eDrive της BMW φροντίζει για την κίνηση της Vision Neue Klasse X.

Εκτός από τις βελτιωμένες μονάδες e-drive, το σύστημα φέρει νέες και κυλινδρικές πλέον κυψέλες μπαταριών ιόντων λιθίου, με ενεργειακή πυκνότητα υψηλότερη κατά πάνω από 20% σε σχέση με εκείνη των πρισματικών κυψελών που χρησιμοποιούνταν προηγουμένως.

Σε συνδυασμό με τη μετάβαση σε ένα ηλεκτρικό σύστημα 800 volt, αυτό θα βελτιώσει την ταχύτητα φόρτισης έως και κατά 30% – επιτρέποντας στα Neue Klasse SUV να φορτίζουν σε μόλις 10 λεπτά για αυτονομία 300 χλμ. Η έκτη γενιά του BMW eDrive προσφέρει επίσης έως και 30% μεγαλύτερη αυτονομία, με τη βελτιωμένη αεροδυναμική να παίζει επίσης ρόλο σε αυτό και την αντίσταση να παρουσιάζεται μειωμένη κατά 20% σε σχέση με ένα συγκρίσιμο μοντέλο της τρέχουσας γκάμας.

Παράλληλα τα νέα σχέδια των ελαστικών καθώς και το ειδικό σύστημα πέδησης για αμιγώς ηλεκτρικά οχήματα συμβάλλουν στην αύξηση της συνολικής αποδοτικότητας του οχήματος έως και 25%.

Η BMW δεν έδωσε σε αυτό το σημείο στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες για τα χαρακτηριστικά του συστήματος κίνησης και τις λοιπές τεχνολογίες που θα δούμε στην πρώτη Neue Klasse X παραγωγής, κάτι που αναμένεται να γίνει όσο πλησιάζουμε πιο κοντά στην επίσημη αποκάλυψή της.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.