“Χιονο…πόλεμος” για την Ζηνοβία: Τέλος ο διοικητής Β’ Τροχαίας Αυτοκινητόδρομων

Το χάος που προκάλεσε η χιονόπτωση στην Εθνική Οδό Αθηνών-Λαμίας φαίνεται πως θα έχει συνέπειες, με πρώτο θύμα τον διοικητή B' Τροχαίας Αυτοκινητοδρόμων

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Στην αντικατάσταση του διοικητή του Β’ Τμήματος Αυτοκινητόδρομων Αττικής προχώρησε το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη, μετά το χάος στην Εθνική Οδό Αθηνών – Λαμίας τη Δευτέρα και την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών λόγω της κακοκαιρίας «Ζηνοβία».

«Ο καθένας οφείλει να ανταποκρίνεται στα καθήκοντα που έχει αναλάβει. Η διάχυση ευθυνών καταλήγει τελικά στο να μη λογοδοτεί κανένας. Και αυτό η κυβέρνηση δεν θα το ανεχθεί. Όλοι κρινόμαστε. Υποχρέωση του κράτους είναι να διασφαλίζει την ομαλή κυκλοφορία, όρος της οποίας είναι και η υποχρέωση των οδηγών να τηρούν απαρέγκλιτα τις οδηγίες που λαμβάνουν», αναφέρει κυβερνητική ανακοίνωση.

Την ίδια ώρα, έχει ξεκινήσει η διερεύνηση για τα όσα προκάλεσαν το αλαλούμ στην Εθνική Οδό και την ταλαιπωρία χιλιάδων οδηγών που έμειναν επί ώρες εγκλωβισμένοι στα χιόνια.

Οι υπεύθυνοι της Νέας Οδού κλήθηκαν στο υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών με το ερώτημα της παράβασης των συμβατικών τους υποχρεώσεων, στις οποίες προβλέπεται ρητά ότι ανάμεσα στις υποχρεώσεις της εταιρείας είναι να λαμβάνονται όλα τα μέτρα για την «ακώλυτη λειτουργία του έργου».

Εδώ μπορείτε να δείτε την ανακοίνωση της εταιρείας “Νέα Οδός” και εδώ το άρθρο του Κώστα Στεφανή για το χάος που προκλήθηκε στον αυτοκινητόδρομο.

Πηγή: Star.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr