Χρήσιμα: Το σύστημα που “λύνει” τα χέρια όσων οδηγούν με τρέιλερ (+video)

Τιμονιά προς τα δεξιά για να στρίψει το τρέιλερ αριστερά, τιμονιά προς τα αριστερά για να στρίψει δεξιά. Μπέρδεμα, δείτε την τεχνολογία που απλοποιεί την κατάσταση!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
trailer assist

Η οδήγηση με τρέιλερ είναι κάτι το συνηθισμένο κατά τους θερινούς μήνες και οι κίνδυνοι είναι αρκετοί. Χρειάζεται εμπειρία η οδήγηση και πατώντας εδώ μπορείτε να διαβάσετε τις συμβουλές μας. Βέβαια, υπάρχει μία τεχνολογία που διευκολύνει τις “μανούβρες” πριν την στάθμευση. Ας γνωρίσουμε το “trailer assist” που υπάρχει σε αρκετά SUV και όχι μόνο.

Active Parking Assist: Δείτε την Mercedes να παρκάρει μόνη της (+video)

Όπως πιθανόν να γνωρίζετε, η όπισθεν με τρέιλερ είναι μία ιδιαίτερα απαιτητική διαδικασία και η εμπειρία του οδηγού σε παρόμοιες καταστάσεις είναι καθοριστικός παράγοντας για να ολοκληρωθεί με επιτυχία. Το σημείο στο οποίο δυσκολεύονται οι περισσότεροι οδηγοί είναι η αρχή της όπισθεν, όπου πρέπει να γίνει μία τιμονιά προς την αντίθετη κατεύθυνση, ώστε το τρέιλερ να αποκτήσει την σωστή πορεία.

Στο video που ακολουθεί, θα δούμε ότι το “trailer assist” έρχεται να απλοποιήσει σημαντικά την όλη κατάσταση. Ο οδηγός επιλέγει την όπισθεν, και με την βοήθεια των χειριστηρίων θέσεις καθρεφτών ρυθμίζει την κλίση που θέλει να δώσει στο τρέιλερ. Στη συνέχεια, αφήνει τα χέρια από το τιμόνι και ελέγχει την κίνηση του οχήματος μόνο από το γκάζι και το φρένο. Ανά πάσα στιγμή, μπορεί να ακινητοποιήσει το όχημα, να αλλάξει την κλίση και να συνεχίσει την διαδικασία.

Στα δύο videos που ακολουθούν θα δούμε την λειτουργία του “trailer assist” σε μοντέλα των VW και Skoda.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.