Χριστουγεννιάτικος Διαγωνισμός Yamaha “Save Christmas”

Save Christmas ονομάζεται ο νέος εορταστικός διαγωνισμός στα social media από την Yamaha με πλούσια δώρα για 30 τυχερούς νικητές.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Yamaha Save Christmas διαγωνισμός

Η Yamaha κλείνει τη χρονιά με ένα νέο εορταστικό διαγωνισμό που έχει ως θέμα του το “Save Christmas” και συνοδεύεται από πολλά και πλούσια δώρα για 30 από τους συνολικούς συμμετέχοντες.

Για να συμμετέχει κάποιος στο νέο διαγωνισμό της Yamaha το μόνο που πρέπει να κάνει είναι να απαντήσει στην εξής ερώτηση:

“Το έλκηθρο του Άη-Βασίλη χάλασε! Ποιο μοντέλο Yamaha θα του
προτείνατε για να μεταφέρει τα δώρα του;”


Διαβάστε επίσης: Νέα γενιά για την 3κύλιδρη Yamaha Tracer

Για να την απαντήσετε θα πρέπει να επισκεφτείτε τις σελίδες της Yamaha στο Facebook (βρείτε τη σελίδα εδώ) και στο Instagram (βρείτε τη σελίδα εδώ) και να αφήσετε εκεί την απάντηση σας.

Τις απαντήσεις σας για τον διαγωνισμό της Yamaha μπορείτε να τις αναρτήσετε έως και τις 8 Ιανουαρίου 2021 και η κλήρωση που θα αναδείξει τους 30 τυχερούς νικητές θα πραγματοποιηθεί στις 12 Ιανουαρίου.

Διαβάστε επίσης: Συνεργασία των Big Four στις “δίτροχες μπαταρίες!”

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Θοδωρής Ξύδης είναι συντάκτης Ειδικού Τύπου-δημοσιογράφος από το 2005 μπαίνοντας στο χώρο παράλληλα με τις σπουδές του και έπειτα από μια τριετία στο εξωτερικό, στη λατρεμένη του Σκωτία. Ξεκίνησε την καριέρα του σε καθημερινή οικονομική εφημερίδα αλλά το πάθος του για το αυτοκίνητο και τη μοτοσυκλέτα τον οδήγησε γρήγορα στο σωστό δρόμο. Στο πνεύμα των καιρών, είναι από τους λίγους "υβριδικούς" δημοσιογράφους που αρθρογραφούν και τρέφουν τα ίδια τρυφερά αισθήματα για τους τέσσερις και δύο τροχούς. Έχει εργαστεί στα δημοφιλέστερα περιοδικά και sites μοτοσυκλέτας και αυτοκινήτου φτάνοντας στην θέση και του διευθυντή σύνταξης. Απόφοιτος Επικοινωνίας του New York College και μέλος της Ε.Σ.Π.Η.Τ., με αγάπη για τη φωτογραφία, τα gadgets και για οτιδήποτε έχει τροχούς και... αυτοκινείται! Στη δημοσιογραφική ομάδα του TractioN από το 2019.

E-mail: [email protected]