Δείτε την κατασκευή της pick-up BMW Σειρά 3 Ε46 (+video)

Μπορεί η βαυαρική εταιρεία να μην προχώρησε στην δημιουργία μίας pick-up έκδοσης για την BMW Σειρά 3, αλλά το έκανε ο άνθρωπος που θα δούμε στο video!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW Pick Up

Στο παρελθόν έχουμε δει pick-up μοντέλο από ανταγωνιστή της BMW, ασφαλώς αναφερόμαστε στην Mercedes X-Class η παραγωγή της οποίας πλέον έχει σταματήσει. Οι Βαυαροί μπορεί να μην προχώρησαν σε κάποιο αντίστοιχο εγχείρημα. Για την ακρίβεια, δημιούργησαν στο παρελθόν την BMW X7 Pick-Up, αλλά σε μόλις ένα αντίτυπο.

Διαβάστε επίσης: Δέκα pick up αναμετρώνται στην χωμάτινη ευθεία (+video)

Και αφού η γερμανική εταιρεία δεν προχώρησε στην παραγωγή ενός pick-up που θα βασίζεται στην BMW Σειρά 3 Ε46, αποφάσισε να κάνει κάτι αντίστοιχο ο δημιουργός του video που ακολουθεί. Ως “πειραματόζωο” χρησιμοποιήθηκε ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν βρισκόταν και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση.

Το video που ακολουθεί είναι το πέμπτο μέρος της ενδιαφέρουσας μετατροπής και θα δούμε την ολοκλήρωση του project. Όπως μπορείτε να δείτε, όμως, στην περιγραφή του video, υπάρχουν άλλα τέσσερα μέρη που απεικονίζουν όλη την διαδικασία της μετατροπής, από sedan σε coupe.

Φαίνεται τελικά ότι τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο, αρκεί να υπάρχει ένας τροχός, μία συσκευή συγκόλλησης και… πολύ όρεξη! Ακολουθεί το σχετικό video από το κανάλι “Doctor D.S.”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.