Δείτε την πρόγνωση καιρού για το οδικό δίκτυο της χώρας μας

Ο καιρός χαλάει και έρχονται έντονα καιρικά φαινόμενα. Πάμε να δούμε την πρόγνωσή του στο οδικό δίκτυο της χώρας μας και τι μας περιμένει.

Βρείτε μας στο

Μία άκρως ενδιαφέρουσα ενότητα ετοίμασε το Αστεροσκοπείο Αθηνών σε συνεργασία με την Anytime (την απευθείας ασφάλιση από την Interamerican), η οποία δίνει τη δυνατότητα στους επισκέπτες να παρακολουθούν τις καιρικές συνθήκες σε όλο το οδικό δίκτυο της χώρας.

Πιο συγκεκριμένα, η υπηρεσία εξασφαλίζει στον επισκέπτη έναν οδικό χάρτη, ο οποίος απεικονίζει μέσω χρωμάτων τις καιρικές συνθήκες που επικρατούν LIVE αλλά και που θα επικρατήσουν στο οδικό δίκτυο ανά τρεις ώρες και σε βάθος χρόνου τριών ημερών.

Όταν στο οδικό δίκτυο υπάρχει πράσινο χρώμα, τότε αυτό σημαίνει πως δεν αναμένονται καιρικά φαινόμενα. Με μπλε χρώμα απεικονίζονται τα σημεία στα οποία αναμένεται να βρέξει, με γαλάζιο τα σημεία στα οποία αναμένεται χιονόνερο και με μοβ τα σημεία στα οποία αναμένεται χιόνι.

Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον καιρό που επικρατεί στον οδικό χάρτη της χώρας για να είστε ενημερωμένοι και φυσικά να προετοιμαστείτε καταλλήλως, όσοι πρόκειται να ταξιδέψετε.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr