Δημιούργησε ένα ξύλινο Ford F-150 Raptor… και έγινε viral (+video)

Χρειάστηκαν 150 ημέρες και ατελείωτο μεράκι για να δημιουργήσει ένα μοναδικό δώρο για τον πατέρα του. Λειτουργικό Ford F-150 Raptor... φτιαγμένο από ξύλο!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford F-150 Raptor

Δεν είναι λίγες οι φορές που έχουμε δει μοναδικές δημιουργίες από ξύλο στο διαδίκτυο. Εδώ όμως, ο καλλιτέχνης το πήγε σε άλλο επίπεδο. Βλέποντας το video, σίγουρα θα ζηλέψετε τις δεξιότητές του, αλλά και το αποτέλεσμα.

Δείτε επίσης: Ποδήλατο με τριγωνικές ρόδες; Κι όμως… δουλεύει! (+video) 

Το video που ακολουθεί δημοσιεύθηκε στο κανάλι “ND-Woodworking”, το οποίο ανήκει σε έναν Βιετναμέζο ξυλουργό. Στόχος του αυτή τη φορά ήταν να δημιουργήσει ένα πιστό αντίγραφο του Ford F-150 Raptor από ξύλο, το οποίο θα είναι λειτουργικό, αλλά θα φέρει και κινητήρα.


Όπως θα δείτε, ξεκίνησε με το αλουμινένιο πλαίσιο και την ανάρτηση, ενώ στη συνέχεια ακολούθησε ο “μαραθώνιος” της κατασκευής ατελείωτων εξαρτημάτων από ξύλο. Πέρα από πλαίσιο και μηχανικά μέρη, μοναδικά εξαρτήματα που δεν κατασκευάστηκαν από ξύλο είναι τα φωτιστικά σώματα.

Το αποτέλεσμα είναι μοναδικό και η λεπτομέρειά του εντυπωσιάζει. Ιδιαίτερη έμφαση έχει δώσει και στο εσωτερικό, με τα καθίσματα να έχουν κατασκευαστεί με πολύ μεράκι, ενώ σε ρόλο infotainment θα δείτε ότι βρίσκεται ένα smart-phone. Το video δημοσιεύθηκε πριν από μερικές ημέρες και ήδη μετρά σχεδόν 1,5 εκατ. προβολές. Απολαύστε ένα project που δημιουργήθηκε από τον γιο για τον πατέρα σε διάρκεια 150 ημερών.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.