Δημοπρατείται μία από τις τελευταίες BMW M3 (Ε30)

Σπάνια, πανέμορφη και καλοδιατηρημένη! Αυτή η BMW M3 Sport Evolution σύντομα θα δημοπρατηθεί και η τιμή της θα είναι πολύ υψηλή...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
BMW M3 Sport Evolution

Η δημοπρασία μίας BMW M3 E30 έχει πάντα ξεχωριστό ενδιαφέρον, πόσο μάλλον όταν πρόκειται για ένα από τα τελευταία αντίτυπα που πωλήθηκαν. Κάτι τέτοιο συμβαίνει και σε αυτή την περίπτωση, μιας και η εικονιζόμενη BMW M3 Sport Evolution είναι μία από τις μόλις 51 που προσφέρθηκαν στην αγορά του Ηνωμένου Βασιλείου.

Διαβάστε επίσης: Πόσα άλογα “βγάζει” μία BMW M5 έπειτα από 15 χρόνια; (+video) 

Η κόκκινη BMW M3 βγήκε από το εργοστάσιο το 1991 και κάτω από το καπό της βρίσκεται ο υπερκυβισμένος τετρακύλινδρος S14 χωρητικότητας 2,5 λτ. Αποδίδει 238 ίππους και η κίνηση περνά στους πίσω τροχούς μέσω χειροκίνητου κιβωτίου ταχυτήτων. Πέρα, όμως, από την αυξημένη ισχύ, η εν λόγω έκδοση φέρει πιο έντονα εμπρός φτερά, αγωγούς ψύξης του συστήματος πέδησης στον εμπρός προφυλακτήρας και ζάντες αλουμινίου BBS 16 ιντσών. Όσο για το χρώμα, η συγκεκριμένη είναι βαμμένη με το εξαιρετικό Brilliant Red.


Περνώντας στο εσωτερικό, η εν λόγω έκδοση εξοπλίζεται με μπροστινά καθίσματα Recaro και κόκκινες ζώνες, σε αρκετά σημεία όπως το τιμόνι και ο επιλογέας υπάρχουν σουέτ επενδύσεις. Μοναδική επέμβαση που αλλοιώνει την εργοστασιακή μορφή του αυτοκινήτου είναι το τιμόνι της AC Schnitzer, αν και προσφέρεται και το εργοστασιακό.

Μέχρι σήμερα, το αυτοκίνητο έχει διανύσει 65.000 μίλια, δηλαδή περίπου 104.000 χλμ. και βρίσκεται σε εξαιρετική κατάσταση. Μάλιστα, συνοδεύεται από όλα τα εγχειρίδια που προσφέρονταν μαζί με το αυτοκίνητο. Η δημοπρασία του μοντέλου θα γίνει από τον οίκο “Silverstone Auctions” και η τιμή αναμένεται να κυμανθεί μεταξύ 150.000 και 210.000 ευρώ.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.