Διψήφια αύξηση τροχαίων τον Φεβρουάριο – Η Περιφέρεια με την αρνητική πρωτιά

Αύξηση κατά 17,2% στα τροχαία σύμφωνα με την ΕΛΣΤΑΤ τον περασμένο Φεβρουάριο. Δείτε σε ποια Περιφέρεια είχαμε 12 νεκρούς μέσα σε μόλις ένα μήνα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
τροχαίο δυστύχημα

Στη δημοσίευση των στοιχείων σχετικά με τα τροχαία ατυχήματα και δυστυχήματα που σημειώθηκαν τον περασμένο Φεβρουάριο προχώρησε η ΕΛΣΤΑΤ και οι αριθμοί είναι άκρως απογοητευτικοί συγκριτικά με τον ίδιο μήνα του 2023. Πάμε να τα δούμε πιο αναλυτικά!

Δείτε επίσης: Το “φάντασμα της κίνησης” – Το φαινόμενο… χωρίς καμία αιτία! (+video)

Τα τροχαία που σημειώθηκαν στην Ελληνική Επικράτεια έφτασαν σε αυτόν τον μήνα τα 783, αριθμός που είναι αυξημένος κατά 17,2% συγκριτικά με πέρυσι. Αποτέλεσμα ήταν να αυξηθεί και ο αριθμός των νεκρών και των τραυματισμένων. Συνολικά 38 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους (αύξηση κατά 15,2%), ενώ οι τραυματισμένοι αυξήθηκαν επίσης στους 918 (+17,8%).


“Πρωταθλήτρια” η Αττική
Ενδιαφέρον έχει να δούμε πως διαμορφώνεται η εικόνα στους ελληνικούς δρόμους ανά Επικράτεια. Τα στοιχεία δείχνουν πως η Αττική κατέχει την αρνητική πρωτιά, μιας και κατέχει ποσοστό ύψους 60% του συνόλου των τροχαίων. Στη δεύτερη θέση βρίσκεται η Κεντρική Μακεδονία με 20,9%, ενώ στην τρίτη θέση συναντάμε την Στερεά Ελλάδα με 4,9%.

Όπως είναι λογικό, παρόμοια κατάσταση ανά Περιφέρεια επικρατεί και στα θανατηφόρα, με τα στοιχεία να αναφέρουν 12 νεκρούς στην Αττική μέσα σε μόλις ένα μήνα. Ακολουθούν Κεντρική Μακεδονία και Στερεά Ελλάδα με 4 νεκρούς.

Πηγή: statistics.gr

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.