Το “φάντασμα της κίνησης” – Το φαινόμενο… χωρίς καμία αιτία! (+video)

Πώς γίνεται να δημιουργείται ξαφνικά κίνηση χωρίς τροχαίο ή κάποιο ακινητοποιημένο όχημα; Ας γνωρίσουμε το "φάντασμα της κίνησης" και το πείραμα που έγινε!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
φάντασμα της κίνησης

Οδηγείτε σε κάποιον μεγάλο δρόμο, σαν την Λ. Κηφισού για παράδειγμα. Ξαφνικά δημιουργείται κίνηση. Κινήστε αργά, σταματάτε, ξεκινάτε και περιμένετε μέχρι να φτάσετε στο σημείο που πιθανόν κάτι θα έχει συμβεί. Ίσως κάποιο ακινητοποιημένο αυτοκίνητο, ίσως κάποιο τροχαίο ατύχημα. Περνά η ώρα και τελικά βλέπετε ότι δεν συνέβη τίποτα.

Χρήσιμα: 3+1 συμβουλές για να κερδίσεις χρόνο στην κίνηση της πόλης

Για ποιον λόγο, λοιπόν, βρεθήκατε ξαφνικά σε κίνηση; Πάμε να γνωρίσουμε το παράδοξο φαινόμενο που ονομάζεται “φάντασμα της κίνησης”, αλλά και το σχετικό πείραμα που είχε γίνει στην Ιαπωνία. Ως φάντασμα της κίνησης ονομάστηκε εκείνο το φαινόμενο, όπου δημιουργείται συμφόρηση σε κάποιον αυτοκινητόδρομο χωρίς να υπάρχει το παραμικρό πρόβλημα. Αιτία όμως υπάρχει! Η αιτία είναι οι ίδιοι οι οδηγοί! Όπως θα δείτε και στο video, ακόμα και ένα άσκοπο φρενάρισμα μπορεί να δημιουργήσει τον πανικό.


Το πείραμα που έγινε στην Ιαπωνία
Πριν από μερικά χρόνια, ερευνητές πανεπιστημίων της Ιαπωνίας, θέλησαν να αποδείξουν με τον πλέον παραστατικό τρόπο τι είναι στην πραγματικότητα το φάντασμα της κίνησης. Δημιούργησαν έναν κύκλο μονής λωρίδας με περίμετρο 230 μέτρων και ζήτησαν από τους οδηγούς να κινηθούν ομαλά με 30 χλμ./ώρα κρατώντας σταθερή απόσταση από το προπορευόμενο όχημα. Το πείραμα ξεκίνησε και μέσα σε ελάχιστο χρόνο δημιουργήθηκε κίνηση. Ο λόγος; Κάποια αδικαιολόγητη επιβράδυνση ή κάποιος οδηγός που δεν τήρησε την κατάλληλη απόσταση ασφαλείας. Ταχύτατα το πρόβλημα γιγαντώθηκε από τον έναν οδηγό… και στους 22. Ακριβώς αυτό είναι το φάντασμα της κίνησης.

Το εν λόγω φαινόμενο δημιουργείται καθημερινά σε όλες τις μεγαλουπόλεις του κόσμου, σε κάθε πολυσύχναστο δρόμο, σε κάθε λεωφόρο. Κάποιος οδηγός κοιτάζει το κινητό και αργεί να ξεκινήσει, άλλος δεν κράτα απόσταση ασφαλείας με αποτέλεσμα να φρενάρει πολύ απότομα και να “χαλάσει” τον ρυθμό της ροής οχημάτων. Η λύση στο πρόβλημα ονομάζεται αυτόνομη οδήγηση και μέχρι να φτάσει η τεχνολογία σε αυτό το επίπεδο… το φάντασμα της κίνησης θα συνεχίζει να κάνει τις “βόλτες” του πάνω από τις πόλεις.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.