Δείτε το εντυπωσιακό νέο trailer του πολυαναμενόμενου “Ford v Ferrari”

Η 20th Century Fox έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο trailer της ταινίας “Ford v Ferrari”, το οποίο ανεβάζει την αδρεναλίνη και μας προετοιμάζει ιδανικά για τη μεγάλη μάχη

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η μονομαχία μεταξύ Ford και Ferrari με φόντο τις 24 Ώρες του Le Mans, ήταν μια από τις μεγαλύτερες στην ιστορία των αγώνων αυτοκινήτου. Σημαντικό ρόλο σε αυτό, έπαιξε η κόντρα μεταξύ Henry Ford II και Enzo Ferrari, την οποία μας έχει διηγηθεί με λεπτομέρειες ο Κώστας Στεφανής.

Δεν είναι πολλές οι φορές που οι φίλοι των αγώνων αυτοκινήτου έχουν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν σε ταινία, αγωνιστικές ιστορίες. Η ταινία “Ford v Ferrari” στοχεύει να κάνει ακριβώς αυτό, δηλαδή να αφηγηθεί, με χολιγουντιανό βέβαια τρόπο, μια μοναδική ιστορία που διαδραματίστηκε το 1966!

Για αυτό το λόγο επιστρατεύτηκαν πολλοί γνωστοί ηθοποιοί. Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους συναντάμε τους Christian Bale και Matt Damon, οι οποίοι ερμηνεύουν τους Ken Miles και Caroll Shelby αντίστοιχα. Στο “Ford v Ferrari” εμφανίζονται ως χαρακτήρες τόσο ο Henry Ford ΙΙ, όσο και ο εμβληματικός Enzo Ferrari. Ακόμη, παρουσιάζονται γνωστοί οδηγοί που έγραψαν ιστορία, όπως ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής 1967 Denny Hulme και ο Bruce McLaren. Τη σκηνοθεσία της ακριβής αυτής παραγωγής, υπογράφει ο James Mangold.

Κάθε ταινία που σχετίζεται με αγώνες αυτοκινήτου, αναμένεται με ανυπομονησία από τους απανταχού petrolheads. Πολλώ δε μάλλον, αν πρόκειται για μια ακριβή αμερικανική παραγωγή, όπου το πνεύμα της εποχής θα αναβιώσει στο μέγιστο βαθμό.

Επειδή η πρεμιέρα, που έχει προγραμματιστεί για τον Νοέμβριο, αργεί ακόμη, μπορείτε να πάρετε μια πιο αναλυτική γεύση, στο εντυπωσιακό νέο trailer της 20th Century Fox

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Γεννήθηκε το 1985 στην Αθήνα. Σπούδασε Φιλοσοφία και Ιστορία Επιστημών στο Εθνικό Καποδιστριακό Πανεπιστήμιο Αθηνών, έκανε μεταπτυχιακό στην "Ιστορία και Φιλοσοφία Επιστημών και Τεχνολογίας" (Πανεπιστήμιο Αθηνών και Εθνικό Μετσόβειο Πολυτεχνείο) και ολοκλήρωσε τις σπουδές του με MA στις Ευρωπαϊκές Σπουδές Κοινωνίας, Επιστήμης και Τεχνολογίας (ESST). Από το 2004, έχει συνεργαστεί με περιοδικά και ιστοσελίδες αυτοκινήτου ως συντάκτης, ενώ ήταν μέλος του Γραφείου Τύπου του Ράλι Ακρόπολις από το 2004 έως το 2017. Εντάχθηκε στη δημοσιογραφική ομάδα της εκπομπής και του TractioN Magazine το 2013.

E-mail: ndouzinas@traction.gr