Δοκιμές πρόσκρουσης EuroNCAP με Mercedes, Tesla, Skoda, Kia και DS (+videos)

Ο ανεξάρτητος ευρωπαϊκός οργανισμός EuroNCAP έδωσε στην δημοσιότητα τα αποτελέσματα των νέου κύκλου δοκιμών πρόσκρουσης. Ας δούμε ποια αυτοκίνητα συμμετείχαν και πως τα πήγαν.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

DS 3 Crossback
Δύο αυτοκίνητα έστειλε η DS στον EuroNCAP για να λάβουν μέρος στις δοκιμές πρόσκρουσης. Το ένα διέθετε όλα τα συστήματα ασφάλειας και το άλλο αυτά που συμπεριλαμβάνονται στον βασικό εξοπλισμό του αυτοκινήτου. Στην πρώτη περίπτωση, το DS 3 Crossback απέσπασε πέντε αστέρια. Στους επιμέρους τομείς πήρε 96% στην προστασία επιβατών, 86% στην προστασία παιδιών, 64% στην προστασία πεζών/ποδηλατών και 76% στα συστήματα ασφάλειας. Το μοντέλο με τον βασικό εξοπλισμό συγκέντρωσε 4 αστέρια και στις επιμέρους βαθμολογίες 87%, 86%, 54% και 63% αντίστοιχα.

Kia Ceed
Και το Kia Ceed εκπροσωπήθηκε από δύο μοντέλα στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP. Το ένα με Safety Pack και το άλλο με βασικό εξοπλισμό συστημάτων ασφάλειας. Στην πρώτη περίπτωση απέσπασε 5 αστέρια, ενώ στην δεύτερη 4. Και στις δύο περιπτώσεις απέσπασε 88% και 85% για τη προστασία επιβατών και παιδιών. Οι επιδόσεις των δύο μοντέλων όμως διαφοροποιήθηκαν στις δοκιμασίες ασφάλειας πεζών/ποδηλατών και ηλεκτρονικών συστημάτων. Το πρώτο πήρε 68% και 73% αντίστοιχα και το δεύτερο 52% και 68%.


Mercedes B-Class
Η νέα Mercedes B-Class δεν δυσκολεύτηκε να αποσπάσει την κορυφαία διάκριση των πέντε αστεριών από τον EuroNCAP. Η επιμέρους βαθμολογία της ήταν εξαιρετική καθώς συγκέντρωσε 96% στην προστασία επιβατών, 90% στην προστασία παιδιών, 78% στην προστασία πεζών, /ποδηλατών και 75% στα συστήματα ασφάλειας.

Mercedes GLE
Η GLE είναι ακόμη ένα μοντέλο της Mercedes με πέντε αστέρια στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP. Στους επιμέρους τομείς πήρε 91% στην προστασία επιβατών, 90% στην προστασία παιδιών, 78% στην προστασία πεζών/ποδηλατών και 78% στα συστήματα ασφάλειας.

Skoda Scala
Το νέο μοντέλο της τσέχικης μάρκας είναι πλέον και αυτό πεντάστερο, συνεχίζοντας την καλή παράδοση των μοντέλων της Skoda στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP. Συγκέντρωσε 97% στην προστασία επιβατών, 87% στην προστασία παιδιών, 81% στην προστασία πεζών, /ποδηλατών και 76% στα συστήματα ασφάλειας.

Tesla Model 3
Αυτή ήταν η δεύτερη φορά που στις δοκιμές πρόσκρουσης του EuroNCAP συμμετείχε Tesla. Η πρώτη ήταν το 2014 με το Model S. Το Tesla Model 3 τα πήγε εξαιρετικά, καθώς συγκέντρωσε 96% στην προστασία επιβατών, 86% στην προστασία παιδιών, 74% στην προστασία πεζών, /ποδηλατών και 94% στα συστήματα ασφάλειας. Συνολικά συγκέντρωσε την κορυφαία βαθμολογία πέντε αστέρων.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]