Δοκιμές Sepang: Στην κορυφή με ρεκόρ ο Petrucci

Ιδανικές ήταν οι συνθήκες κατά την τελευταία μέρα των δοκιμών στη Sepang, γεγονός που έδωσε την ευκαιρία σε ομάδες και αναβάτες να πειραματιστούν και να πιέσουν.

Βρείτε μας στο

Εξαιρετικό ενδιαφέρον παρουσίασε η τελευταία μέρα δοκιμών στη Sepang όπου είδαμε πολλές ανακατατάξεις, με την Ducati να είναι και η μεγάλη κερδισμένη, καθώς ο Petrucci κατάφερε να κάνει τον ταχύτερο γύρο με χρόνο 1.58.239, κάνοντας ταυτόχρονα και νέο ανεπίσημο ρεκόρ.

Σε γενικές γραμμές οι αναβάτες προσπάθησαν να σταματήσουν τα χρονόμετρα κάτω από τo 1’59” και οι περισσότεροι τα κατάφεραν. Φυσικά πρέπει να υπενθυμίσουμε πως ο Jorge Lorenzo δεν συμμετείχε στις δοκιμές, καθώς έχει κάνει επέμβαση στο δεξί χέρι του. Ο Lorenzo ήταν και αυτός που είχε το ρεκόρ μέχρι πρότινος με 1.58.830.

Χρόνος που καταρρίφθηκε φέτος από ακόμη πέντε αναβάτες, εκτός από τον Petrucci. Αυτοί είναι οι Bagnaia (Pramac Ducati – 1.58.302), Miller (Pramac Ducati – 1.58.366), Dovizioso (Ducati – 1.58.538), Vinales (Yamaha – 1.58.644) και Crutchlow (LCR Honda – 1.58.780). Προφανώς λοιπόν, οι μοτοσυκλέτες είναι ακόμη πιο γρήγορες φέτος, ενώ είναι προφανές πως η Ducati έχει βελτιωθεί αρκετά.

Για την ιστορία να αναφέρουμε πως ο Marc Marquez είχε περιορισμένη δράση λόγω του τραυματισμού στον ώμο του και τελικά έφυγε με τον 11ο καλύτερο χρόνο (1.59.170), ενώ ακριβώς πιο πάνω, στην δέκατη θέση βρέθηκε ο Rossi με χρόνο 1.59.155.

mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου. Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos.

E-mail: mdiveris@traction.gr