Δυναμικά η Ford Pro στην φετινή IAA Transportation

Δυναμική ήταν η παρουσία της Ford Pro στη φετινή Διεθνή Έκθεση Μεταφορών της Γερμανίας που παρουσίασε τις πιο πρόσφατες λύσεις της για επαγγελματίες του κλάδου.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ford Pro IAA Transportation 2022

Ειδικότερα η Ford Pro παρουσίασε στη διεθνή έκθεση που πραγματοποιήθηκε στο Ανόβερο της Γερμανίας τις πιο πρόσφατες λύσεις της για τη μεγιστοποίηση του χρόνου λειτουργίας, της εξυπηρέτησης και της παραγωγικότητας.

Διαβάστε επίσης: Αυτή είναι η νέα 7η γενιά Ford Mustang (+video)

Οι λύσεις της Ford Pro που εκτέθηκαν στο περίπτερο της εταιρείας περιλαμβάνουν μία ενιαία πλατφόρμα που ενσωματώνει οχήματα με λογισμικό, φόρτιση και συνδεδεμένες υπηρεσίες, δίνοντας τη δυνατότητα στους εμπορικούς πελάτες να μειώσουν τα κόστη και να βελτιστοποιήσουν την απόδοση καθώς μεταβαίνουν στα ηλεκτρικά οχήματα.


Ο ηγέτης της γκάμας ηλεκτρικών οχημάτων της Ford Pro στην έκθεση ήταν το ολοκαίνουργιο και αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, που έκανε επί γερμανικού εδάφους το παγκόσμιο ντεμπούτο του. Η Ford Pro αποκάλυψε επίσης περαιτέρω λεπτομέρειες για τη νέα γενιά της οικογένειας Transit Custom, συμπεριλαμβανομένων των plug-in hybrid (PHEV) και πετρελαιοκίνητων EcoBlue εκδόσεων, πριν από τις πρώτες παραδόσεις των οχημάτων στα μέσα του 2023.

Άλλες πρωτοβουλίες ενίσχυσης της παραγωγικότητας της Ford Pro περιλαμβάνουν το προηγμένο, νέο Ford Pro Upfit Integration System, την πρώτη ψηφιακή λύση που έχει σχεδιαστεί για πιο έξυπνες και αποδοτικές μετατροπές οχημάτων, καθώς και μία βελτιωμένη προσφορά Mobile Service σε βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Γερμανίας.

Διαβάστε επίσης: Η Ford Mustang Mach-E εκπαιδεύει τους νέους οδηγούς

Η Ford Pro επαναβεβαίωσε επίσης τον ηγετικό ρόλο της στην κατηγορία των pick-up οχημάτων στην Ευρώπη, με το μοναδικό εκτός δρόμου Ranger Raptor και το premium Ranger Wildtrak που δίνουν αμφότερα το “παρών” στο σταντ της εταιρείας.

Η ολοκαίνουργια έκδοση του van με τις μεγαλύτερες πωλήσεις στην Ευρώπη
Με τεχνολογία μπαταρίας επόμενες γενιάς που επιτρέπει στοχευμένη αυτονομία 380 χλμ. και ικανότητα ταχείας φόρτισης 125 kW, το ηλεκτρικό E-Transit Custom προσφέρει εξαιρετικά ανταγωνιστικές επιδόσεις για ένα ευρύ φάσμα αναγκών των πελατών.

Ως μέρος της πιο ολοκληρωμένης σειράς Transit Custom όλων των εποχών, οι πελάτες μπορούν επίσης να επιλέξουν μία εντελώς νέα έκδοση plug-in hybrid για χρήσεις όπου απαιτείται πρόσθετη ευελιξία, δυνατότητα αμιγώς ηλεκτρικής οδήγησης για εργασίες στο κέντρο της πόλης καθώς και ισχύ μέσω βενζινοκινητήρα για πιο μακρινά ταξίδια στον αυτοκινητόδρομο.

Το νέο σύστημα μετάδοσης κίνησης είναι παρόμοιο με αυτό που χρησιμοποιείται στο Ford Kuga Plug-In Hybrid –πρώτο σε πωλήσεις PHEV στην Ευρώπη το 2021– και συνδυάζει ένα βενζινοκινητήρα κύκλου Atkinson 2,5 λίτρων με μπαταρία ωφέλιμης χωρητικότητας 11,8 kWh ώστε να προσφέρει στοχευμένη, αμιγώς ηλεκτρική αυτονομία έως και 57 χλμ. και ισχύ 2,3 kW για την τροφοδοσία εργαλείων και εξοπλισμού στα εργοτάξια μέσω του ProPower Onboard.

Οι πελάτες μπορούν επίσης να παραγγείλουν το Transit Custom με την τελευταία γενιά των κινητήρων ντίζελ Ford EcoBlue με απόδοση 110, 136, 150 ή 170 ίππων. Το εξατάχυτο μηχανικό κιβώτιο διατίθεται με ένα προαιρετικό μηχανικό διαφορικό περιορισμένης ολίσθησης για αυξημένη πρόσφυση. Επιπλέον, εισάγεται ένα υψηλής απόδοσης οκτατάχυτο αυτόματο κιβώτιο, που προσφέρει μέγιστη ικανότητα ρυμούλκησης 2,5 τόνων και διατίθεται σε συνδυασμό με ένα νέο σύστημα τετρακίνησης, που προσφέρεται με το Transit Custom για πρώτη φορά.

Το νέο Transit Custom έχει σχεδιαστεί εξ’ αρχής ώστε να προσφέρει εξαιρετική απόδοση και ικανότητα μεταφοράς φορτίου, και όπως το αμιγώς ηλεκτρικό E-Transit Custom, προφέρει ποικίλες νέες εμπειρίες πελατών που αυξάνουν την παραγωγικότητα, όπως η επιλογή Mobile Office με καινοτόμο αναδιπλούμενο τιμόνι.

Όλα τα οχήματα Transit Custom νέας γενιάς είναι πλήρως ενσωματωμένα με την πλατφόρμα λογισμικού Pro και συνδεμένες υπηρεσίες συμπεριλαμβανομένων end-to-end λύσεων φόρτισης, εργαλείων διαχείρισης από την Ford Pro Telematics και την εφαρμογή FordPass Pro, καθώς και του συνδεδεμένου συστήματος χρόνου λειτουργίας FORDLiive.

Το Ford Pro Upfit Integration System εκσυγχρονίζει τις ψηφιακές μετατροπές
Τα μισά από τα Transit που πωλούνται στην Ευρώπη διαθέτουν κάποιο είδος μετατροπής και πολλές από αυτές τις τροποποιήσεις απαιτούν ενσωμάτωση με το ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος – συμπεριλαμβανομένης της προσθήκης χειριστηρίων και οθονών – που μπορεί να είναι απαιτητικό και χρονοβόρο για τους μετατροπείς.

Για τον εκσυγχρονισμό αυτής της διαδικασίας, η Ford Pro έχει αναπτύξει ένα Upfit Integration System, την πρώτη ψηφιακή λύση της αγοράς που εισάγεται στην Ευρώπη με το νέο Transit Custom. Το νέο σύστημα διαθέτει μία μονάδα διεπαφής που επιτρέπει απρόσκοπτη σύνδεση με το ηλεκτρικό σύστημα του οχήματος και καθιστά ικανό τον έλεγχο των μετατροπών μέσω της οθόνης αφής 13 ιντσών του SYNC 4 αντί πρόσθετου εξοπλισμού. Ως αποτέλεσμα, οι μετατροπές ολοκληρώνονται ταχύτερα και πιο αποδοτικά, ενώ την ίδια στιγμή βελτιώνεται δυνητικά η αξιοπιστία και η ασφάλεια, καθώς οι μετατροπείς δεν θα χρειαστεί να προβούν σε μετατροπές στην περιοχή της καμπίνας ή να προχωρήσουν σε συνδέσεις με την εργοστασιακή καλωδίωση για να τοποθετήσουν τα χειριστήρια.

Οι πελάτες μπορούν να θέσουν κανόνες για τη λειτουργία των μετατροπών, όπως να εμποδίζεται το κατέβασμα της ράμπας αναπηρικού αμαξιδίου, εκτός εάν το όχημα είναι ακινητοποιημένο και σταθμευμένο ή στο νεκρό με το χειρόφρενο τραβηγμένο. Εκτός από την εμφάνιση της απόδοσης μιας μετατροπής στην οθόνη SYNC, οι ψηφιακές συσκευές θα μπορούν επίσης να συνδέονται με πακέτα λογισμικού Ford Pro για απομακρυσμένη παρακολούθηση από τους διαχειριστές στόλων – για παράδειγμα, για παρακολούθηση της θερμοκρασίας σε οχήματα ψυγεία που μεταφέρουν φαρμακευτικά προϊόντα ή τρόφιμα και ποτά όπου είναι απαραίτητη μία αδιάλειπτη εφοδιαστική αλυσίδα.

Για πρόσθετη βοήθεια για τη βελτιστοποίηση των ψηφιακών μετατροπών τους, επιχειρήσεις και μετατροπείς μπορούν να λαμβάνουν περαιτέρω τεχνική υποστήριξη από τους ειδικούς στην ομάδα Digital Solutions στην Ford Pro Special Vehicles.

Το Ford Pro Mobile Service βελτιώνει το λειτουργικό χρόνο
Η Ford Pro επίσης ανακοίνωσε την επέκταση της προσφοράς Mobile Service σε βασικές αγορές, όπως η Γερμανία. Χρησιμοποιώντας ειδικά μετασκευασμένα van για να φέρει τις δυνατότητες του Transit Center στις αποθήκες και τα γκαράζ των πελατών, το Mobile Service εκτελεί ήδη το 70% των προγραμματισμένων εργασιών συντήρησης ενός μεγάλου στόλου του οχημάτων στο Ηνωμένο Βασίλειο – ποσοστό το οποίο αναμένεται να αυξηθεί στο 90% για τα αμιγώς ηλεκτρικά E-Transit και E-Transit Custom – εξοικονομώντας στις επιχειρήσεις το κόστος και τον χρόνο εκτός λειτουργίας λόγω επισκέψεων στο συνεργείο.

Το Mobile Service είναι μία μόνο από τις λύσεις που προσφέρει το οικοσύστημα Ford Pro για να βοηθήσει τις επιχειρήσεις να επιταχύνουν την παραγωγικότητα και να βελτιστοποιήσουν το κόστος ιδιοκτησίας επαγγελματικών οχημάτων. Το συνδεδεμένο σύστημα χρόνου λειτουργίας FORDLiive της Ford Pro Service βοηθά τους πελάτες να λειτουργούν τους στόλους τους με μεγαλύτερη απόδοση, αξιοποιώντας τη συνδεσιμότητα που προσφέρει το FordPass Connect modem μέσω του πακέτου Ford Pro Software.

Σύμφωνα με τις προβλέψεις, το FORDLiive μπορεί να μειώσει το χρόνο εκτός λειτουργίας μέχρι και 60%. Το σύστημα έχει ήδη φέτος επιτρέψει 145.000 ημέρες επιπλέον διαθεσιμότητας των οχημάτων, αξίας περίπου 73 εκατ. ευρώ για τους πελάτες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.