Εφαρμογή κάνει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου σου… γραμματοκιβώτιο

Η Skoda δοκιμάζει μία νέα εφαρμογή η οποία θα δώσει άλλη διάσταση στο αυτοκίνητό σου καθώς θα μπορεί να μετατρέψει σε... γραμματοκιβώτιο.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Η Skoda δοκιμάζει, πιλοτικά προς το παρόν, μία νέα εφαρμογή η οποία κάνει το αυτοκίνητο… γραμματοκιβώτιο. Τι σημαίνει αυτό όμως στην πράξη; Σύμφωνα με τα όσα διατείνονται οι ιθύνοντες της μάρκας, μέσω ειδικής εφαρμογής η συνεργαζόμενη εταιρεία courier θα μπορεί να εντοπίσει το αυτοκίνητό σου και ο υπάλληλός της θα μπορεί να ξεκλειδώνει το πορτμπαγκάζ του μέσω του κινητού του τηλεφώνου και της σχετικής εφαρμογής και να παραδώσει το δέμα.

Αυτό σημαίνει αυτόματα πως το δέμα σας θα μπορεί να έρθει όπου βρίσκεται το αυτοκίνητό σας, το οποίο θα εντοπίζονται από το σήμα του GPS. Έτσι, δεν θα χρειάζεται να δεσμευτείτε σχετικά με την διεύθυνση που έχετε δηλώσει και να πρέπει να βρίσκεται κάποιος εκεί κατά την παραλαβή. Από την άλλη και η εταιρεία courier γλιτώνει με αυτό τον τρόπο άσκοπα δρομολόγια και εξασφαλίζει πως το δέμα θα παραδοθεί στην ώρα του, χωρίς να υπάρξουν επιπλέον πήγαινε έλα… που συνεπάγονται χαμένες εργατοώρες.

Η ιδέα αυτή ανήκει στην Skoda DigiLab και προς το παρόν δοκιμάζεται στα αυτοκίνητα που βρίσκονται στις εγκαταστάσεις της Skoda στην Τσεχία και σε συνεργασία με τις τσέχικες εταιρείες courier “alaz.ch” και “rohlik.cz”.


Προκειμένου να διασφαλιστεί η ασφάλεια του εγχειρήματος, ο ιδιοκτήτης του αυτοκινήτου θα δίνει σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα πρόσβαση στην εφαρμογή για να ξεκλειδώσει το πορτμπαγκάζ του αυτοκινήτου του, ενώ θα του έρχεται σχετική ειδοποίηση για το πότε το πορτμπαγκάζ είναι ανοικτό.

Ο διευθυντής του Skoda DigiLab δήλωσε σχετικά “θέλουμε να κάνουμε την κάθε μας ημέρα καλύτερη χρησιμοποιώντας την τελευταία λέξη της τεχνολογίας με κάθε πιθανό τρόπο.”.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]