Εικόνες βιβλικής καταστροφής από τη φονική πλημμύρα στη Γερμανία (+video)

Τουλάχιστον 156 νεκροί ο απολογισμός της φονικής πλημμύρας στη Γερμανία. Εικόνες από αντιπροσωπείες αυτοκινήτων κάνουν τον γύρο του κόσμου!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Πλημμύρα Γερμανία

Τραγικός είναι ο απολογισμός από την πλημμύρα που έπληξε τη Γερμανία τις προηγούμενες ημέρες, μετρώντας ήδη 156 νεκρούς. Άλλοι τόσοι είναι περίπου οι αγνοούμενοι άνθρωποι, ενώ τεραστίων διαστάσεων είναι και οι υλικές καταστροφές. Οι εικόνες που κάνουν τον γύρο του κόσμου είναι καθηλωτικές, όπως για παράδειγμα αυτές που μας έρχονται από τις αντιπροσωπείες των Audi και Porsche, με τα ολοκαίνουρια αυτοκίνητα να έχουν βυθιστεί στις λάσπες.

Διαβάστε επίσης: Συγκλονιστικό onboard video από Kαναντέρ κατά τη φωτιά στην Εύβοια 

Κύριες αιτίες της βιβλικής καταστροφής ήταν οι έντονες βροχοπτώσεις που ξεπέρασαν τα 250 λτ. ανά τετραγωνικό μέτρο, αλλά και η δόμηση δίπλα από ποταμούς. Ο συνδυασμός ήταν καταστροφικός και το αποτέλεσμα ήταν η Γερμανία να βιώνει μία από τις πιο τραγικές φυσικές καταστροφές της ιστορίας της.

Σίγουρα η μεγαλύτερη και πιο οδυνηρή απώλεια είναι αυτή των ανθρώπινων ζωών, αλλά στην περιοχή έχουν καταγραφεί ήδη και υλικές ζημιές τεράστιων διαστάσεων. Ενδεικτικά, περίπου 30.000 άνθρωποι ζουν από την πρώτη μέρα χωρίς ηλεκτρικό ρεύμα, ενώ σημαντικά βλάβες έχουν καταγραφεί και στο δίκτυο παροχής πόσιμου νερού. Παράλληλα, επιβεβαιώθηκαν ζημιές σε σιδηροδρομικές γραμμές 600 μέτρων, σε δημόσια έργα όπως δρόμοι και γέφυρες, αλλά και σε αμέτρητα σπίτια.

Ασφαλώς, δε θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στις εικόνες από τις κατεστραμμένες αντιπροσωπείες αυτοκινήτων. Για παράδειγμα, στην έκθεση της Audi στο Λεβερκούζεν καταστράφηκαν από την φονική πλημμύρα αρκετά μοντέλα της γερμανικής εταιρείας, ανάμεσα στα οποία βρέθηκαν τα πανίσχυρα Audi RS6 Avant και RS Q3 Sportback, αλλά και αμιγώς ηλεκτρικά μοντέλα, όπως το e-tron και το e-tron Sportback.

Παρόμοια κατάσταση επικράτησε και στην επίσημη αντιπροσωπεία “Porsche Center Heilbronn”, βόρεια της Στουτγάρδης. Από εκεί κυκλοφόρησαν στο διαδίκτυο εικόνες από τον χώρο στάθμευσης που είχε πάνω από μισό μέτρο νερού, με αποτέλεσμα να καταστραφούν  αυτοκίνητα όπως μία ολοκαίνουρια Porsche 911 Carrera 4S Cabriolet, μερικές Macan, αλλά και μία Cayenne E-Hybrid, η οποία μάλιστα βρισκόταν σε φάση φόρτισης.

Στη θέα των εικόνων που μας ήρθαν από τη Γερμανία, το μυαλό μας πήγε αυτομάτως στην καταστροφή που υπέστη στο παρελθόν από πλημμύρες η Εύβοια. Οπότε ας θυμηθούμε την εθελοντική δράση των μηχανικών που επισκεύαζαν δωρεάν τα “πνιγμένα” αυτοκίνητα (+video).

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.