Έκλεβαν Mitsubishi Outlander με… “μεταμφιεσμένο” Game Boy! (+video)

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Game Boy

Αντιμέτωπη με την δικαιοσύνη ήρθε πρόσφατα μία συμμορία που ειδικευόταν στην κλοπή Mitsubishi Outlander. Αξιοσημείωτο, βέβαια, ήταν το γεγονός ότι η συσκευή που χρησιμοποιούνταν για την “κλωνοποίηση” κλειδιού ήταν καμουφλαρισμένη με τέτοιο τρόπο ώστε να μοιάζει με το κλασσικό Game Boy που μεγάλωσαν γενιές και γενιές.

Διαβάστε επίσης: Τι κάνει τα σύγχρονα μοντέλα ευάλωτα σε κλοπή; Τι πρέπει να προσέχουμε

Μέσα στο τρίμηνο Μαΐου, Ιουνίου και Ιουλίου του τρέχοντος έτους, στην περιοχή του Δυτικού Γιορκσάιρ των Η.Π.Α. είχαν κλαπεί 30 Mitsubishi Outlander, με τις Αρχές να καταλογίζουν στην εν λόγω συμμορία τις πέντε εξ’ αυτών. Τα μέλη της συνελήφθησαν και κατηγορήθηκαν για τις πέντε κλοπές αυτοκινήτων, ενώ το αυτοκίνητο που θα δείτε στο video έχει ήδη εντοπιστεί. Όσο για το σύστημα που έμοιαζε με Nintendo Game Boy, αυτό βρέθηκε κρυμμένο μέσα σε αυτοκίνητο κατά τη διάρκεια της έρευνας.

Οι αστυνομικοί ανέφεραν ότι η συσκευή κοστίζει περίπου 20.000 λίρες και με τη βοήθειά της η συμμορία προχώρησε σε κλοπές συνολικής αξίας άνω των 180.000 λιρών. Όσον αφορά στις ποινές, ο Armer ηλικίας 29 ετών καταδικάστηκε σε 30 μήνες φυλάκιση, με ταυτόχρονη ποινή 18 επιπλέον μηνών για άλλες διαρρήξεις. Ο Poulson και ο Bowes ετών 31 και 33 αντίστοιχα, καταδικάστηκαν με ποινές από 22 μήνες, με αναστολή για δύο χρόνια.

Ακολουθεί το video που καταγράφηκε από ένα κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης που δείχνει την διαδικασία κλοπής του Plug-In υβριδικού μοντέλου. Όπως θα δείτε, στη διάρκεια της κλοπής, ένας εκ των συλληφθέντων χτύπησε το αυτοκίνητο στο εμπρός δεξιά μέρος κατά την απομάκρυνσή του από τον χώρο στάθμευσης.

Πηγή: www.westyorkshire.police.uk

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.