Έκτακτο: Σκοτώθηκε ο Craig Breen, οδηγός της Hyundai στο WRC

Με επίσημη ανακοίνωση, η Hyundai Motorsport γνωστοποίησε τον θάνατο του Craig Breen. Σκοτώθηκε κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν το WRC Κροατίας...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Craig Breen

Ο οδηγός της Hyundai Motorsport στο WRC, Craig Breen, σκοτώθηκε σε δοκιμές εν όψει του Ράλι Κροατίας της επόμενης εβδομάδας. H είδηση του θανάτου του επιβεβαιώθηκε και από την Hyundai, η οποία δημοσίευσε σχετική ανακοίνωση. Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως βγήκε εκτός δρόμου κατά την διάρκεια του “pre-event test”.

O 33χρονος Ιρλανδός βρισκόταν πίσω από το τιμόνι του αγωνιστικού Hyundai i20 N Rally1 όταν βγήκε εκτός δρόμου και συγκρούστηκε σε στύλο. Η σύγκρουση ήταν τόσο σφοδρή που προκάλεσε τον θανάσιμο τραυματισμό του. Το δυστύχημα διερευνάται από τις κροατικές αρχές. Ευτυχώς ο συνοδηγός, James Fulton, ιρλανδικής καταγωγής, δεν τραυματίστηκε.


Ακολουθεί η επίσημη ανακοίνωση της Hyundai Motorsport: “Η Hyundai Motorsport με βαθιά θλίψη επιβεβαιώνει ότι ο οδηγός Craig Breen έχασε σήμερα τη ζωή του μετά από ένα ατύχημα κατά τη διάρκεια δοκιμών πριν το Ράλι Κροατίας. Ο συνοδηγός James Fulton δεν τραυματίστηκε στο περιστατικό. Η Hyundai Motorsport στέλνει τα ειλικρινή της συλλυπητήρια στην οικογένεια, τους φίλους και τους πολλούς θαυμαστές του Craig Breen. Η Hyundai Motorsport δεν θα κάνει περαιτέρω σχόλια αυτή τη στιγμή”.

Πηγή: motorsport.hyundai.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.