Ελλάδα και Αλβανία συνεργάζονται στην οδική ασφάλεια

Ελλάδα και Αλβανία υπέγραψαν μνημόνιο συνεργασίας, το οποίο θα οδηγήσει στην ανάληψη κοινών δράσεων που θα βελτιώσουν την ασφάλεια στους δρόμους.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Ελλάδα - Αλβανία Οδική Ασφάλεια Συνεργασία 2022

Ειδικότερα, το μνημόνιο συνεργασίας για την οδική ασφάλεια υπεγράφη μεταξύ του Ινστιτούτου Οδικής Ασφάλειας “Πάνος Μυλωνάς” και της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Οδικών Μεταφορών της Αλβανίας, με τη διμερή συνεργασία μεταξύ των δύο χωρών να φέρει τον γενικό τίτλο “Together For Road Safety“.

Διαβάστε επίσης: Πέντε αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχουν πάντα σε αυτοκίνητο, μοτοσικλέτα και ποδήλατο

Η συνάντηση και η επίσκεψη της ελληνικής αποστολής στην Αλβανία υλοποιήθηκε μετά από πρόσκληση της Αλβανικής Κυβέρνησης μέσω της Πρεσβείας της Ελλάδος στα Τίρανα. Σκοπός της διμερούς συνάντησης ήταν η ανταλλαγή τεχνογνωσίας και καλών πρακτικών, καθώς και η παρουσίαση της στρατηγικής των δύο χωρών σε θέματα οδικής ασφάλειας και επιμόρφωσης των πολιτών.

Η πρόεδρος του Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς”, Βασιλική Δανέλλη- Μυλωνά, ως μέλος της ελληνικής αποστολής στην Αλβανία, με επικεφαλής τον υφυπουργό Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιο για τις Μεταφορές Μιχάλη Παπαδόπουλο, παρουσίασε τις δράσεις, τα εκπαιδευτικά προγράμματα, καλές πρακτικές και το ερευνητικό έργο του Ινστιτούτου για την ενίσχυση της Οδικής Ασφάλειας στην Ελλάδα και διεθνώς. Στην Ελληνική αποστολή συμμετείχαν υψηλόβαθμα στελέχη του Υπουργείου και ο πρόεδρος της ΟΜΑΕ, Δημήτρης Μιχελακάκης.

Ο υφυπουργός Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιος για τις Μεταφορές, κατά την εισήγησή του παρουσίασε τις ενέργειες που έχει πραγματοποιήσει το Υπουργείο Υποδομών και Μεταφορών στους τομείς της οδικής ασφάλειας, της βιώσιμης αστικής κινητικότητας και των κανόνων κυκλοφορίας των ιστορικών οχημάτων.

Διαβάστε επίσης: Συμβουλές για οδήγηση στην κίνηση με ασφάλεια

Ιδιαίτερη έμφαση κατά την παρουσίαση δόθηκε στους βασικούς άξονες του Εθνικού Στρατηγικού Σχεδίου Οδικής Ασφάλειας για τη δεκαετία 2021-2030, το οποίο εγκρίθηκε στην τελευταία συνεδρίαση της αρμόδιας Κυβερνητικής Επιτροπής στην οποία προεδρεύει.

Επιπλέον ο υφηπουργός έκανε ιδιαίτερη μνεία στο έργο και τις δράσεις του Ινστιτούτου αναφέροντας χαρακτηριστικά ότι “η κυρία Μυλωνά βάζει τις δική της πινελιά και το Ινστιτούτο κάνει πράξη όσα εμείς νομοθετούμε”.

Στη διμερή συνάντηση από αλβανικής πλευράς, συμμετείχε ο υφυπουργός Υποδομών και Ενέργειας, αρμόδιος για τις Μεταφορές, Hantin Bonati, ο γενικός διευθυντής Οδικών Μεταφορών της Αλβανίας Blendi Gonxhja, και η αντιδήμαρχος Τιράνων Keti Luarasi, επικεφαλής κυβερνητικών φορέων. Συμμετείχαν επίσης ινστιτούτα μεταφορών και εκπρόσωποι κλάδου των μεταφορών της Αλβανίας.

H συνάντηση ολοκληρώθηκε με την υπογραφή του μνημονίου μεταξύ του Ι.Ο.ΑΣ. “Πάνος Μυλωνάς” και της Γενικής Διεύθυνσης Υπηρεσιών Οδικών Μεταφορών της Αλβανίας, με σκοπό την ανάληψη κοινών δράσεων, και τη μεταφορά τεχνογνωσίας και ανταλλαγή εμπειριών και βέλτιστων πρακτικών για την Οδική Ασφάλεια.

Η συνάντησή και η υπογραφή του μνημονίου αποτελεί το πρώτο βήμα για την έναρξη της συνεργασίας, η βάση της οποίας είχε τεθεί λίγο πριν την έναρξη της πανδημίας με επαφές μεταξύ της ελληνικής πρεσβείας στα Τίρανα και του ινστιτούτου.

Η πρόεδρος του ινστιτούτου Δανέλλη – Μυλωνά δήλωσε σχετικά: “Η συνεργασία σε θέματα Οδικής Ασφάλειας μεταξύ των δύο χωρών…είναι πολύ σημαντικά βήματα στο αγώνα που καταβάλλουμε καθημερινά για την προστασία της ζωής στους δρόμους. Είμαι πεπεισμένη πως η πρωτοβουλία αυτή, θα δημιουργήσει τις απαραίτητες προϋποθέσεις ενίσχυσης της Οδικής Ασφάλειας στο Βαλκανικό χώρο με κοινές δράσεις ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης που θα συμβάλλουν τη μείωση των θανάτων και τραυματισμών σε τροχαίες συγκρούσεις που πλήττουν τις δύο γείτονες χώρες.”

Ο κ. Bonati, ευχαρίστησε την ελληνική αντιπροσωπεία για την άμεση ανταπόκριση στο αίτημα της Αλβανίας για συνεργασία στο κρίσιμο ζήτημα της οδικής ασφάλειας. Ιδιαίτερα καίρια για την υλοποίηση αυτής της πρωτοβουλίας υπήρξε η συμβολή της ελληνικής πρεσβείας στην Αλβανία και προσωπικά της πρέσβειρας Κωνσταντίνας Καμίτση.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.