Πέντε αξεσουάρ που πρέπει πάντα να υπάρχουν σε αυτοκίνητο/μοτοσυκλέτα/ποδήλατο

Έφτασε η στιγμή να δούμε πέντε αξεσουάρ που πρέπει να υπάρχουν σε κάθε αυτοκίνητο, μοτοσυκλέτα ή ποδήλατο ώστε οι μετακινήσεις μας να γίνονται χωρίς άγχος!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
αξεσουάρ

“Των φρονίμων τα παιδιά, πριν πεινάσουν… παραγγέλνουν” ισχυρίζονται οι άνθρωποι του efood. Περίπου το ίδιο ισχύει και για τα οχήματα! Προλαμβάνουμε καταστάσεις, πριν συμβεί το αναπάντεχο. Αναφερόμαστε σε κάποια αξεσουάρ που πρέπει να βρίσκονται πάντα στο αυτοκίνητο/ μοτοσυκλέτα/ ποδήλατο και ευχόμαστε να μην τα χρειαστεί ποτέ κανείς. Μπορεί τα περισσότερα από αυτά να είναι υποχρεωτικά βάσει του Κ.Ο.Κ., αλλά αξίζει να τονίσουμε την αναγκαιότητά τους ώστε να είμαστε έτοιμοι για παν ενδεχόμενο. Πάμε να δούμε ποια είναι αυτά και μην ξεχνάτε ποτέ: “H πρόληψη σώζει ζωές”!

Αξεσουάρ για το αυτοκίνητο
Πυροσβεστήρας: Ξεκινάμε με το σημαντικότερο αξεσουάρ που δεν είναι άλλο από τον πυροσβεστήρα, ο οποίος δεν πρέπει απλά να βρίσκεται σε κάθε αυτοκίνητο, αλλά να είναι και λειτουργικός (έχει ημερομηνία λήξης). Ο Κώδικας Οδικής Κυκλοφορίας (Κ.Ο.Κ.) αναφέρει χαρακτηριστικά: “Η χρήση πυροσβεστήρων και η σωστή συντήρησή τους επιβάλλεται από τη νομοθεσία σε όλες τις κατηγορίες οχημάτων. Σε οποιοδήποτε όχημα, ο κίνδυνος πυρκαγιάς είναι υπαρκτός και γι΄ αυτό ο πυροσβεστήρας καθίσταται συσκευή πρώτης ανάγκης”. Εμείς από την πλευρά μας να προσθέσουμε ότι κάθε οδηγός θα πρέπει να είναι εξοικειωμένος με τον τρόπο λειτουργίας του πυροσβεστήρα, γιατί τη στιγμή που θα τον χρειαστεί ενδεχομένως να μην υπάρχει χρόνος ούτε ψυχραιμία για ανάγνωση των οδηγιών χρήσης.

Προειδοποιητικό τρίγωνο: Απαραίτητο βάσει του Κ.Ο.Κ. είναι και το προειδοποιητικό τρίγωνο. Σε περίπτωση ακινητοποίησης του οχήματος, ο οδηγός θα πρέπει να το τοποθετεί πίσω από το όχημά του, σε απόσταση έως και 100 μέτρα (διαφέρει ανάλογα με το δρόμο: αυτοκινητόδρομο, επαρχιακό ή αστική περιοχή 100/50/20 αντίστοιχα), ώστε οι υπόλοιποι χρήστες του δρόμου να ενημερώνονται έγκαιρα. Και σε αυτή την περίπτωση, η εξοικείωση με το συγκεκριμένο αξεσουάρ πρέπει να έχει προηγηθεί, ώστε ο χρήστης να το στερεώσει σωστά στο οδόστρωμα. Θα προσθέσουμε επίσης ότι, σε τέτοιες περιπτώσεις, οι επιβάτες πρέπει να απομακρύνονται από το όχημα. Στο παρελθόν έχουν υπάρξει συγκρούσεις με ακινητοποιημένα οχήματα και οι συνέπειες ήταν τραγικές.
Φαρμακείο αυτοκινήτου: Άλλο ένα απαραίτητο αξεσουάρ βάσει νόμου, αλλά και πολύ χρήσιμο την κρίσιμη στιγμή είναι το φαρμακείου αυτοκινήτου. Στο εμπόριο υπάρχουν έτοιμα κιτ που φέρουν τον φαρμακευτικό εξοπλισμό και πληρούν τις απαραίτητες προδιαγραφές. Και σε αυτή την περίπτωση υφίσταται ημερομηνία λήξης, συνεπώς ο οδηγός πρέπει να φροντίζει την για την αντικατάσταση του εξοπλισμού όταν πρέπει.
Ανακλαστικό γιλέκο έκτακτης ανάγκης: Για την μέγιστη ασφάλειά μας, καλό είναι να προμηθευτούμε και ένα ανακλαστικό γιλέκο που φωσφορίζει στο σκοτάδι και να το τοποθετήσουμε μέσα στο αυτοκίνητο. Σε περίπτωση που μας συμβεί κάτι στις νυχτερινές ώρες, το γιλέκο προσφέρει μέγιστη ασφάλεια, αφού θα είμαστε ορατοί στους άλλους οδηγούς από μεγάλη απόσταση.
Ρεζέρβα ή κιτ επισκευής ελαστικού: Όλα τα αυτοκίνητα προσφέρουν κάποια λύση για την περίπτωση αναπάντεχου κλαταρίσματος. Σε κάποια μοντέλα υπάρχει σιδερένιος εφεδρικός τροχός (συνήθως κάτω από τον χώρο αποσκευών), στα περισσότερα σύγχρονα αυτοκίνητα συναντάμε το κιτ επισκευής με ηλεκτρική τρόμπα και αφρό. Συμβουλή μας είναι να εκπαιδευτείτε στον τρόπο επιδιόρθωσης ενός ελαστικού ή την αντικατάστασή του. Προσοχή, φροντίστε η ρεζέρβα να έχει επαρκή αέρα. Συχνά ελέγχουμε τα τέσσερα ελαστικά, αλλά ξεχνάμε τον έλεγχο πίεσης αέρα στον εφεδρικό τροχό...
Ολοκληρώνοντας τα αξεσουάρ που σχετίζονται με το αυτοκίνητο, δεν θα μπορούσαμε να μην αναφερθούμε και στις αλυσίδες/χιονοκουβέρτες. Κάθε οδηγός αυτοκινήτου πρέπει να έχει φροντίσει την προμήθειά τους, αλλά και να γνωρίζει τον τρόπο τοποθέτησής τους. Υπενθυμίζουμε ότι πλέον είναι και απαραίτητες βάσει Κ.Ο.Κ. από τον Οκτώβριο μέχρι και τον Απρίλιο.
Επιπλέον, αξίζει να αναφέρουμε ακόμα ένα “περίεργο” υποχρεωτικό αξεσουάρ που δεν είναι ιδιαίτερα διαδεδομένο και αφορά όλους τους οδηγούς με πρόβλημα όρασης. Ο Κ.Ο.Κ. αναφέρει ότι οι οδηγοί που χρησιμοποιούν γυαλιά όρασης ή φακούς επαφής, πρέπει να φέρουν μαζί τους εφεδρικό ζευγάρι. Μάλιστα, αυτό απεικονίζεται και στο δίπλωμα οδήγησης με την ένδειξη “01”, ενώ προβλέπεται και πρόστιμο για τους παραβάτες.

Αξεσουάρ για την μοτοσυκλέτα:
Σε αυτή την ενότητα δεν θα αναφερθούμε στο κράνος, μιας και είναι ένα αξεσουάρ που η χρήση του είναι αδιαπραγμάτευτη. Δε νοείται αναβάτης να ανεβαίνει στην μοτοσυκλέτα του χωρίς να φορά το κράνος, έστω και για μία απόσταση του ενός χιλιομέτρου.
Αδιάβροχο: Είναι το αξεσουάρ που, μόλις σας “πιάσει” η βροχή, πολύ θα θέλατε να είχατε προβλέψει να έχετε μαζί σας. Απαραίτητο αξεσουάρ ρουχισμού τον χειμώνα, αλλά καλό είναι να το έχουμε πάντα μαζί μας. Σε περίπτωση βροχόπτωσης, η οδήγηση παραμένει άνετη και κατά συνέπεια πιο ασφαλής.

Γάντια: Αποτελούν άλλο ένα απαραίτητο αξεσουάρ για τον αναβάτη, μιας και προστατεύουν σε περίπτωση πτώσης. Εδώ αξίζει να αναφέρουμε και ένα πιο “ειδικό” TIP. Δοκιμάστε να φορέσετε και γάντια μιας χρήσης από μέσα. Θωρακίζουν από το κρύο και την υγρασία σε άσχημες καιρικές συνθήκες κάνοντας την οδήγηση πιο άνετη.
Αφρός βουλκανισμού: Στο εμπόριο υπάρχουν ειδικοί αφροί επισκευής ελαστικού μοτοσυκλέτας. Είναι μικρότεροι σε όγκο συγκριτικά με αυτούς των αυτοκινήτων και ιδιαίτερα χρήσιμοι σε περίπτωση ατυχούς κλαταρίσματος.
Πυροσβεστήρας: Όπως αναφέραμε στα αξεσουάρ αυτοκίνητου, έτσι κι εδώ θα μιλήσουμε για τον πυροσβεστήρα. Αναζητήστε ειδικά ΚΙΤ μοτοσυκλέτας, είναι μικρότερα σε μέγεθος.
Αντικλεπτικό: Σίγουρα η ασφαλέστερη επιλογή είναι ο κλειστός χώρος στάθμευσης. Αν όμως κάτι τέτοιο δεν είναι εφικτό, ένα αντικλεπτικό δισκόφρενου ή σταθερού σημείου μπορεί να φανεί χρήσιμο. Συμβουλεύουμε για λόγους ασφαλείας, επίσης, να καλύπτετε την μοτοσυκλέτα με κουκούλα. Είναι κι αυτό ένα αντικλεπτικό μέτρο, αφού θα μείνει μακριά από το βλέμμα των “ενδιαφερόμενων”.

Αξεσουάρ για το ποδήλατο:
Κράνος-Ρουχισμός: Για τους χρήστες ποδηλάτων, το σημαντικότερο αξεσουάρ είναι ασφαλώς το κράνος. Φροντίστε να εξοπλιστείτε με ένα κράνος που πληροί τις ευρωπαϊκές προδιαγραφές. Γενικότερα, όσον αφορά στον ρουχισμό, σημαντικό είναι κάθε ποδηλάτης να χρησιμοποιεί γάντια, προστατευτικά για αγκώνες/γόνατα, αλλά και ρουχισμό με ανακλαστικά, ώστε να είναι πιο ορατός τη νύχτα.
Εφεδρική τρόμπα-σαμπρέλα: Σίγουρα η βόλτα με το ποδήλατο μπορεί να έχει και απρόσμενες εκπλήξεις. Κάθε ποδηλάτης πρέπει να είναι προετοιμασμένος για ένα κλατάρισμα, αυτός είναι και ο λόγος που θα πρέπει να έχει μαζί μία τρόμπα, σαμπρέλα, αλλά και το απαραίτητο εργαλείο ώστε να προχωρήσει σε αντικατάσταση.
Φώτα-Ανακλαστήρες: Ένα παλλόμενο, κόκκινο φως καλό είναι να βρίσκεται στο πίσω μέρος του ποδηλάτου και να ενεργοποιείται μόλις “πέφτει” το σκοτάδι. Ιδιαίτερα χρήσιμοι, όμως, είναι και οι ανακλαστήρες που βρίσκονται εμπρός, πίσω, αλλά και στους τροχούς.
Θήκη για μικροαντικείμενα: Όταν οδηγούμε ποδήλατο, τα χέρια πρέπει να είναι στο τιμόνι. Συνεπώς φροντίστε να υπάρχει κάποια θήκη για μικροαντικείμενα, ώστε να βάζετε το κινητό τηλέφωνο, κλειδιά, ή ότι άλλο κουβαλάτε μαζί σας.
Κλειδαριά: Επιβάλλεται να παίρνουμε μέτρα προστασίας για την δική μας ασφάλεια, καλό είναι όμως να παίρνουμε και για του ποδηλάτου! Συνεπώς, μία κλειδαριά είναι αρκετά χρήσιμη για να απαλλαγούμε από αυτό το άγχος.


tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.