4+1 κακές συνήθειες που πρέπει να κόψουμε όταν οδηγούμε το καλοκαίρι

Το καλοκαίρι έχει μπει πλέον για τα καλά, καθώς σε λίγες ημέρες θα είμαστε στον Ιούλιο. Καλό είναι λοιπόν να ξέρουμε κάποια πράγματα πριν κάτσουμε στη θέση του οδηγού.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το καλοκαίρι ευνοεί τα ταξίδια και τις εκδρομές με αυτοκίνητο, ενώ σε όλη την Ευρώπη παρατηρείται αύξηση των ωρών οδήγησης. Φυσικά το ίδιο ισχύει και στην Ελλάδα, όπου όλοι μας λίγο πολύ, πάμε μια βόλτα μέχρι την παραλία για ένα μπάνιο. Παρόλα αυτά, οι ειδικοί οδικής ασφάλειας προειδοποιούν πως μαζί με τις μετακινήσεις αυξάνεται και ο κίνδυνος ατυχήματος, κυρίως λόγω κακών καλοκαιρινών (και όχι μόνο) οδηγικών συνηθειών, που θα πρέπει να αποφεύγουμε. Ας δούμε ποιες είναι αυτές οι κακές συνήθειες πίσω από το τιμόνι, κατά τους καλοκαιρινούς μήνες.

1. Όχι σε παντόφλες και σαγιονάρες:
Ο τυπικός τρόπος ένδυσης με τον οποίο πάμε σε μία παραλία όχι μόνο δεν είναι κατάλληλος για οδήγηση αλλά είναι και άκρως επικίνδυνος. Για παράδειγμα, οι παντόφλες και οι σαγιονάρες δεν είναι καλές για την οδήγηση. Μειώνουν την ικανότητα του οδηγού να ελέγξει τα πεντάλ, ενώ μπορεί να κολλήσει και κάποιο πεντάλ ανάμεσα σε πατούσα και σόλα. Ο οδηγός πρέπει πάντοτε να φοράει κατάλληλα υποδήματα που θα του προσφέρουν εργονομία και έλεγχο των πεντάλ. Καλό είναι λοιπόν να έχετε μαζί σας και ένα ζευγάρι παπούτσια στο αυτοκίνητο.

2. Οδήγηση χωρίς μπλούζα:
Το 25% των Ευρωπαίων οδηγών παραδέχεται πως έχει οδηγήσει χωρίς μπλούζα. Εκτός του ότι θα λερώσουμε το αυτοκίνητό μας από τον ιδρώτα μας και θα μείνουν άλατα σε κάθισμα και ζώνη ασφάλειας, κινδυνεύουμε να τραυματιστούμε από την ζώνη ασφάλειας, καθώς σε ένα απότομο φρενάρισμα ή ακόμη χειρότερα σε ένα τρακάρισμα, θα κάψει το δέρμα μας λόγω της τριβής.


3. Αφυδάτωση:
Αν και το να πίνουμε και να τρώμε κατά την διάρκεια της οδήγησης δεν είναι ότι καλύτερο, καθώς μπορεί να αποσπάσει την προσοχή μας, θα πρέπει να φροντίσουμε ώστε να μην αφυδατωθούμε. Μελέτη του πανεπιστημίου του Loughborough έδειξε πως ένας αφυδατωμένος οδηγός μπορεί να υποπέσει σε λάθη ίδια με κάποιον που έχει πιει οκτώ ποτήρια κρασί… Καλό είναι λοιπόν να πίνουμε νερό πριν ξεκινήσουμε το ταξίδι μας και φυσικά, να ξεδιψάμε ανά τακτά χρονιά διαστήματα.

4. Κακή θέση οδήγησης:
Είναι τυπικό φαινόμενο τους καλοκαιρινούς μήνες να βλέπουμε οδηγούς με το ένα χέρι κρεμασμένο από την πόρτα του οδηγού. Μεγάλο λάθος. Εκτός του ότι περιορίζει την ικανότητα του οδηγού να ελέγξει το αυτοκίνητό του σε μία κατάσταση ανάγκης, εγκυμονεί και επιπλέον κίνδυνο τραυματισμού σε περίπτωση ατυχήματος.

4+1. Πόδια στο ταμπλό:
Ακόμη μία κακή συνήθεια, του συνοδηγού αυτή τη φορά και σίγουρα όχι απαραίτητα καλοκαιρινή, είναι αυτή του συνοδηγού που βάζει τα πόδια στο ταμπλό του αυτοκινήτου ή ακόμη χειρότερα τα βγάζει έξω από το παράθυρο και ακουμπά τις πατούσες στον εξωτερικό καθρέφτη… Εξαιρετικά επικίνδυνη συνήθεια καθώς σε περίπτωση ατυχήματος, το άνοιγμα του αερόσακου θα διαλύσει κυριολεκτικά τα πόδια του συνοδηγού, ενώ περιορίζει και την ορατότητα του οδηγού από τον δεξί, εξωτερικό καθρέφτη.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]