Οι διαφορές αυτών των σημάτων και τι σημαίνουν

Αυτή την φορά, στο νέο μας "θεωρητικό μάθημα" ασχολούμαστε με τέσσερις πινακίδες οι οποίες αφορούν την στάση και την στάθμευση.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Πριν από λίγο καιρό, στο “traction.gr” ξεκινήσαμε μία σειρά θεμάτων από τον Κώδικα Οδικής Κυκλοφορίας. Αφορμή για αυτό αποτέλεσε το γεγονός πως υπέπεσε στην αντίληψή μας, ότι πολλοί οδηγοί εκεί έξω χρειάζονται φρεσκάρισμα γνώσεων. Και αυτό γιατί κάπου, κάπως, κάποτε διάβασαν τα… σήματα, πέρασαν στις εξετάσεις και από τότε μέχρι σήμερα πέρασαν πολλά χρόνια και οι γνώσεις τους έχουν… ξεθωριάσει.

Δείτε επίσης: Οι αλλαγές που προτείνει ο Σύλλογος Ελλήνων Συγκοινωνιολόγων για τον Κ.Ο.Κ.

Συνεχίζουμε λοιπόν το φρεσκάρισμα γνώσεων, αυτή την φορά με αυτές τις τέσσερις ρυθμιστικές πινακίδες κυκλοφορίας. Πρόκειται για αρκετά ίδιες στην εμφάνιση πινακίδες, οι οποίες όμως συνδέονται άρρηκτα η μία με την άλλη.


Ας δούμε λοιπόν τι σημαίνουν μία προς μία.

P – 39: Η πινακίδα αυτή σημαίνει πως απαγορεύεται η στάθμευση. Ισχύει από την θέση της μέχρι το σημείο συνάντησης με οδό και στην πλευρά του οδοστρώματος στην οποία είναι τοποθετημένη αυτή.

P – 40: Η διαφορά της πινακίδας αυτής με την P – 39 είναι πως εκτός από την στάθμευση απαγορεύει και την στάση. Όπως και στην προηγούμενη η απαγόρευση ισχύει από την θέση της μέχρι το σημείο συνάντησης με οδό και στην πλευρά του οδοστρώματος στην οποία είναι τοποθετημένη αυτή.

P – 41: Εδώ έχουμε ουσιαστικά την πινακίδα P – 39 με μία λευκή, κάθετη γραμμή στο κέντρο της. Αυτή συμβολίζει τους μονούς αριθμούς και απαγορεύει στην στάθμευση από την συγκεκριμένη πλευρά του οδοστρώματος, όπου είναι τοποθετημένη, τους μονούς μήνες.

P – 42: Εδώ έχουμε δύο λευκές, κάθετες γραμμές, στο κέντρο της πινακίδας, η οποία έχει όπως και η P – 41 την ίδια εμφάνιση. Οι δύο γραμμές συμβολίζουν τους ζυγούς αριθμούς και έτσι η συγκεκριμένη πινακίδα απαγορεύει στην στάθμευση από την συγκεκριμένη πλευρά του οδοστρώματος, όπου είναι τοποθετημένη, τους ζυγούς μήνες.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.
mm
Ο Μιχάλης έχει σπουδάσει Δημοσιογραφία και Διεύθυνση Παραγωγής Οπτικοακουστικών Έργων. Η επαγγελματική του ενασχόληση με τον ειδικό τύπο του αυτοκινήτου ξεκίνησε με την αυγή της νέας χιλιετίας και έκτοτε δεν σταμάτησε, καθώς έχει εργαστεί στα μεγαλύτερα περιοδικά και sites του χώρου, ενώ έχει οδηγήσει περισσότερα από 2.000 αυτοκίνητα στα 20+ χρόνια της επαγγελματικής του καριέρας! Λατρεύει τα αυτοκίνητα σε κάθε... κλίμακα και όταν δεν ασχολείται με αυτά, δημιουργεί videos και παίζει κιθάρα.

E-mail: [email protected]