Ελλάδα: Το αυτοκίνητο που ξεπέρασε την Toyota Corolla σε ταξινομήσεις!

Η Toyota Corolla είναι μια παγκόσμια δύναμη! Στην χώρα μας όμως υπάρχει ένα μοντέλο που την ξέπερασε σε ταξινομήσεις. Ας δούμε ποιο είναι αυτό.

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο

Το C-Segment ή αλλιώς η κατηγορία των μικρομεσαίων αυτοκινήτων στην χώρα μας έχει μερίδιο αγοράς 13,27% με 4.464 ταξινομήσεις από την αρχή του έτους έως και το τέλος του Απριλίου (Α’ Τετράμηνο δηλαδή). Τι γίνεται όμως σε επίπεδο μοντέλων;

Διαβάστε ακόμη: Δημιουργεί πρόβλημα η οδήγηση αυτοκινήτου με αναμμένο το λαμπάκι χαμηλής στάθμης καυσίμου;

Δείτε επίσης: Τα ηλεκτρικά αυτοκίνητα που πάνε πιο μακριά με 10λεπτη και 20λεπτη φόρτιση 

Εκεί στην πρώτη θέση έχουμε μια Mercedes και συγκεκριμένα την A-Class! Το γερμανικό μοντέλο έχει ξεκινήσει δυναμικά την φετινή χρονιά, καθώς έχει μέχρι στιγμής (στο πρώτο τετράμηνο του 2021 αναφέρομαι πάντα) 750 ταξινομήσεις (σύμφωνα με τα στοιχεία του ΣΕΑΑ). Την ίδια στιγμή η Toyota Corolla βρίσκεται στην δεύτερη θέση με 673 ταξινομήσεις. Αρκετά πιο πίσω, την τριάδα ολοκληρώνει η BMW Σειρά 1 με 408 ταξινομήσεις.

Στις θέσεις 4 – 6 έχουμε τα Audi A3, VW Golf και Hyundai i30 με 384, 349 και 299 ταξινομήσεις αντίστοιχα. Την πρώτη δεκάδα κλείνουν τα Opel Astra, Peugeot 308, Fiat Tipo, Seat Leon με 265, 246, 204 και 188 ταξινομήσεις αντίστοιχα, για το πρώτο τετράμηνο του 2021.

Μένει λοιπόν να δούμε πως θα εξελιχθεί μέσα στην χρονιά η μάχη στην συγκεκριμένη κατηγορία, καθώς οι δύο πρώτοι, Mercedes A-Class και Toyota Corolla είναι κοντά, ενώ έχουν χτίσει αδιαφορά από τους υπόλοιπους! Σε κάθε περίπτωση θα σας ενημερώνουμε για την εξέλιξη της μάχης.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.