Ελληνική αγορά: Αυτό ήταν το best seller στα B-SUV τον Ιανουάριο

Στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV βρέθηκε το γαλλικό μοντέλο κατοχυρώνοντας μερίδιο αγοράς 18,6%. Δείτε ποιο ήταν!

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Peugeot 2008

Στην κορυφή των πωλήσεων της κατηγορίας B-SUV βρέθηκε το Peugeot 2008, με
μερίδιο αγοράς 18,6%. Υπενθυμίζουμε ότι το συγκεκριμένο μοντέλο τερμάτισε τρίτο στα B-SUV την προηγούμενη χρονιά, πίσω από τα Toyota Yaris Cross και Suzuki Vitara.

Δείτε επίσης: Το best-seller στα SUV της ελληνικής αγοράς ανανεώθηκε – Η τιμή του στη χώρα μας

Το γαλλικό μοντέλο διατίθεται σε ευρεία γκάμα εκδόσεων με κινητήρες βενζίνης, diesel αλλά και αμιγώς ηλεκτρική έκδοση, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμο και ως hybrid. Αντίστοιχα και στις εταιρικές πωλήσεις, το 2008 έκοψε πρώτο το νήμα στην κούρσα των επιδόσεων, με ποσοστό 20,4%, όντας το αγαπημένο μοντέλο των επιχειρήσεων και των στελεχών τους.


Πρωτιά και στα C-SUV
“Λιοντάρι” επιδόσεων αποδείχθηκε για μια ακόμα φορά και το Peugeot 3008 που κατέλαβε την πρώτη θέση στην κατηγορία C-SUV με μερίδιο 15,2%. Αντίστοιχη είναι η θέση και στο βάθρο των εταιρικών πωλήσεων για το 3008, με ποσοστό 18,4%, αποδεικνύοντας περίτρανα τους λόγους για τους οποίους το πολυβραβευμένο SUV της Peugeot έχει εδραιωθεί ως μια ιδανική επιλογή οχήματος για επιχειρηματίες αλλά και υψηλόβαθμα στελέχη, μεταξύ άλλων premium προτάσεων της αγοράς.

Πρωτιά σημείωσε η Peugeot και στην κατηγορία των Plug-in Hybrid (PHEV) καταλαμβάνοντας μερίδιο 12,6%. Αντίστοιχα, πρωτιές κατέγραψε η Peugeot και στα ελαφρά επαγγελματικά οχήματα (LCV), όπου, στην κατηγορία των κλειστών VAN κατέλαβε την πρώτη θέση στην γενική κατάταξη με 21,7% μερίδιο αγοράς και με το Partner να καταλαμβάνει την πρώτη θέση στην κατηγορία των μικρών van με ποσοστό 33,6%.

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.