“Ελληνικό” Skoda Favorit με τις ζελατίνες. Δείτε πόσο πωλήθηκε!

Ίσως το μοναδικό Skoda Favorit με τόσο λίγα χιλιόμετρα και σε αυτή την κατάσταση! Πλέον πέρασε στα χέρια Τσέχου οδηγού αγώνων...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda Favorit

Σπάνια συναντάμε “ελληνικά” αυτοκίνητα να κάνουν τον γύρο του διαδικτύου. Κάτι τέτοιο συνέβη αυτή τη φορά με το εικονιζόμενο Skoda Favorit, μιας και έγινε σχετικό αφιέρωμα από την επίσημη ιστοσελίδα της Skoda. Πάμε να γνωρίσουμε το ελληνικό Skoda Favorit με τα μόλις 37 χλμ. στο οδόμετρο.

Το λευκό Skoda Favorit που βλέπετε αγοράστηκε από μία Ελληνίδα το μακρινό 1993. Βέβαια, δεν χρησιμοποιήθηκε σχεδόν καθόλου, αφού μόλις παραδόθηκε από την ΒΙΑΜΑΡ κλείστηκε σε ένα ιδιωτικό πάρκινγκ για πάρα πολλά χρόνια. “Κάποιος στην Ελλάδα ανακάλυψε το αυτοκίνητο το φθινόπωρο του 2022 και το έβγαλε σε δημοπρασία. Όταν το είδα, σκέφτηκα ότι έπρεπε να κάνω αυτό το κομμάτι της ιστορίας δικό μου”, αφηγείται ο Τσέχος οδηγός αγώνων, Jiří Mičánek Junior.

Ο οδηγός αγώνων ανέφερε ότι οι τελικές προσφορές έγιναν από τον ίδιο και άλλον έναν ενδιαφερόμενο. Εν τέλει, επικοινώνησε μαζί του και τον έπεισε ότι θα προσφέρει περισσότερα χρήματα. Συμφώνησαν και σταμάτησαν να ανεβάζουν την τιμή και τώρα το αυτοκίνητο είναι έτοιμο να επιστρέψει πίσω στην Τσεχία.

Το αψεγάδιαστο Skoda Favorit έφτασε τα 24.000 ευρώ ή περίπου 600.000 τσέχικες κορώνες. Αυτό είναι περίπου έξι φορές περισσότερο από ό,τι κόστισε το 1993 όταν κατασκευάστηκε. Αλλά αν λάβουμε υπόψη τον πληθωρισμό, η τιμή είναι σχεδόν ίδια με το κόστος απόκτησης το 1993. Εντυπωσιακό είναι το γεγονός ότι στο πίσω μέρος εξακολουθεί να βρίσκεται το ελληνικό “GR”, ενώ ελληνικό είναι και το προστατευτικό κάλυμμα στα πατάκια.

Πηγή: skoda-storyboard.com

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.