“Εμφύλια” μάχη: Από το Skoda Fabia RS μέχρι το ηλεκτρικό Enyaq (+video)

O κορυφαίος 1.8T-20V και ο δίλιτρος TFSI καλούνται να αντιμετωπίσουν το πρώτο RS ηλεκτρικό της Skoda! Δείτε στο video το αποτέλεσμα...

pornohub
sex videos
mallu sex blonde girlfriend wants to fuck point of view.
Βρείτε μας στο
Skoda

Το “carwow” μας έχει χαρίσει εντυπωσιακές μάχες, αλλά ιδιαίτερο ενδιαφέρον έχουν αυτές που φέρνουν σε “επαφή” αυτοκίνητα διαφορετικών γενεών. Κάτι τέτοιο ισχύει και στην συγκεκριμένη, όπου θα δούμε οκτώ διαφορετικά μοντέλα της Skoda. Όλα ανήκουν στην κορυφαία RS έκδοση, είτε μιλάμε για το Fabia πρώτης γενιάς, είτε για το σύγχρονο Enyaq.

Πριν δούμε το αποτέλεσμα στο video αξίζει μια πιο ενδελεχής ματιά στα αυτοκίνητα. Ξεκινάμε από το Skoda Fabia πρώτης γενιάς, το μοναδικό diesel μοντέλο της παρέας, το οποίο αποδίδει 130 ίππους και 310 Nm ροπής. Παραδόξως, το συγκεκριμένο αυτοκίνητο ήταν και η “έκπληξη” της σύγκρισης από απέδειξε ότι ακόμα έχει αξιοπρεπείς επιδόσεις. Δίπλα του βρέθηκε η Fabia δεύτερης γενιάς με 180 ίππους και 250 Nm ροπής.

Σειρά έχουν τώρα τέσσερα Octavia RS, με το πρώτο να φέρει το 20βάλβιδο 1.8T που αγαπήθηκε ιδιαίτερα. Αποδίδει 180 ίππους και 235 Nm ροπής, ενώ η Octavia δεύτερης γενιάς υστερεί κατά 10 ίππους, φτάνοντας στους 170. Τα Octavia τρίτης και τέταρτης γενιάς έχουν σχεδόν παρόμοια χαρακτηριστικά, με 245 ίππους και 350/370 Nm ροπής.

Η μάχη ολοκληρώνεται με δύο σύγχρονα μοντέλα. Το Kodiaq RS αποδίδει 245 ίππους και το Enyaq 299, ενώ αξίζει να αναφέρουμε πως είναι τα μοναδικά τετρακίνητα του συγκριτικού. Ακολουθεί το video και προτείνουμε να δείτε την δεύτερη απόπειρα που ξεκινά από το 5.40, μιας και η πρώτη ήταν αποτυχημένοι για κάποιους οδηγούς.

Πηγή: carwow

tamilsexstories
sex videos nice view on my hungry gaping pussy.
https:/www.auntysextube.com cream pie cravings.